Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Doğranmış el çalışması

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshopta doğranmış el düşüncesinin sonucu bu oldu...
deqr2.jpg

Benzer konular

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş emeğine sağlık...

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede kadının parmakları neden kanamıyor?
buna rağmen güzel olmuş emeğine sağlık:):)

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanki bu çalışmayı daha önce görmüş gibiyim ben,ama genede güzel çalışma ... Ama eminim gördügüme sanki :S

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım arkadaşların anımsadığı çalışma bu;

2007080221186079648hy2zts2.jpg

sanırım el dondurulmuşdu neden hiç kan yok

bencede kadının parmakları neden kanamıyor?
buna rağmen güzel olmuş emeğine sağlık:):)

Amaç kanayan parmaklar değil arkadaşlar.KAnayan bir görüntü zaten hoş değil.Birçok insan bakmadan geçerdi.

Bu çalışma stilinin asıl amacı doğranan sebze veya yiyeceklerle parmakların bir bütünlük oluşturması, ancak arkadaşın çalışmasındaki gibi sadece parmak olunca doğal olarak insanlar KAN istiyor...
(burada sosis görünümü verilmiş)

--------

Çalışmanıza birkaç ilave yaparsanız bütünlük sağlanabilir, eli neden doğramış? Piskobat yada mazoşist olduğu için değil sanırım...

Mutfakta herhangi birşeyi doğrarken farkında olmadan elimizide keseriz-doğrarız....Ama sizin çalışmanızdaki gibi durduk yere (durduk yerden kasıt beyaz arka fon) elimizi bukadar parçaya ayırmayız. doğranmış parmakların yanına birkaç doğranmış sebze bütünlüğü sağlamaya yetecektir.

İyi çalışmalar dilerim...

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım arkadaşların anımsadığı çalışma bu;

2007080221186079648hy2zts2.jpg

Amaç kanayan parmaklar değil arkadaşlar.KAnayan bir görüntü zaten hoş değil.Birçok insan bakmadan geçerdi.

Bu çalışma stilinin asıl amacı doğranan sebze veya yiyeceklerle parmakların bir bütünlük oluşturması, ancak arkadaşın çalışmasındaki gibi sadece parmak olunca doğal olarak insanlar KAN istiyor...
(burada sosis görünümü verilmiş)

--------

Çalışmanıza birkaç ilave yaparsanız bütünlük sağlanabilir, eli neden doğramış? Piskobat yada mazoşist olduğu için değil sanırım...

Mutfakta herhangi birşeyi doğrarken farkında olmadan elimizide keseriz-doğrarız....Ama sizin çalışmanızdaki gibi durduk yere (durduk yerden kasıt beyaz arka fon) elimizi bukadar parçaya ayırmayız. doğranmış parmakların yanına birkaç doğranmış sebze bütünlüğü sağlamaya yetecektir.

İyi çalışmalar dilerim...

şayet çalışma böyle olsaydı bizde kan istemezdik ;) vampir değiliz değilmi Yosa

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
şayet çalışma böyle olsaydı bizde kan istemezdik ;) vampir değiliz değilmi yoŞa

Alınganlık niye? Göz kırpma niye ? Kötü bişey mi dedim?

Kan isteyenler derken genelden bahsediyordum, o çalışmayı gören birçok insan kan nerde diye soracaktır (ki sormuşlardırda.)

İyi hoş benim paylaştığım çalışmayı görüp kan nerde diyenlerde olmuştu , hatta bukadar kesmiş ama hala farkında değil ve kesmeye devam ediyor , ne kadar saçma! diyenler dahi oldu ya neyse...

İnsanları anlamak zor.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ebdesign in çalışması somut durmadığı için kan olsaydı daha hoş ve gerçekçi olurdu diye istedim fakat yosa nınkinde öle bişey aramadım daha gerçekçi olduğu için:):)

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ebdesign in çalışması somut durmadığı için kan olsaydı daha hoş ve gerçekçi olurdu diye istedim fakat yosa nınkinde öle bişey aramadım daha gerçekçi olduğu için:):)
farklı bir forum sitesinede bu çalışmamı koymuştum ve özellikle kansız yaptığımı söylemiştim, kanlı olmak vahşeti doğurur bence ama bu beyaz zemin üzerinde pozitif bir havası var, gözü yormuyor özellikle kansız yaptım...