Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dostlar bu efekti nasıl yaparız ?

caycii

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar aşağıdaki linkte bir video var iki resim arasındaki tamamlayıcı efekt nasıl birşeyki böyle bir sonuç veriyo bilen varmı teşekkürler şimdiden yardımlarınız için iyi çalışmalar

sanırım böyle eklenince çalışmıyor link aşağıda dostlar...
https://vimeo.com/29553769

Son düzenleme:

Benzer konular

issaa

🌱Yeni Üye🌱
opacity ayarlarıyla oynayarak kolayca yapılabilir kanısındayım:)

caycii

🌱Yeni Üye🌱
Dostlar sonunda buldum.
Bir kaç yöntem var aslında after effect te bunlardan biri. Ama en basit olarak şöyle bir çözüm:

Bu effectin adı MORPH muş ve bu effect için özel olarak hazırlanmış bir software var
adı da Morpheus Photo Animation Suite

Aslında problem tamamen benden kaynaklanıyor ben bu efektin adını bilmediğim için pekte araştıramamışım sitede varmış aslında hali hazırda program inşallah lazım olan arkadaşlara da ulaşır.

Aynı zamanda program hakında da baya bi bilgi edindim soru soracak biri olursa seve seve yardıma hazırım (kullanımı vs.)

İyi formlar dostlar...

xxx-3x

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba After effectsde kolaylıkla yapabilirsin.morph efekti için ayrıyeten programa gerek yoktur.ilk önce diyelim 10 resim var bunları import ederken jpeg seguence seçili olarak edeceksiniz.daha sonra time-enable time remaping açacaksınız ve bire frame birer frame keyframe koyacaksınız resim bitene kadar sonra keyframlrin hepsini seçip klavyeden alt tuşuna basarak atıyorum comp 30 saniyeyse sonuna kadar çekeceksiniz.son olarak

Layer-Frame Blending-Pixelmotion seçenegi seçeceksiniz ve morphumuz hazır.