Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dosya kapak çalışması

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dosyakapaau9.jpg

arkadaşlar turizm şirketi benden sade bir kapak çalışması istedi özellikle sade olmasını istedi bence bu çalışmayı yaptım fikirleriniz benim için çok önemli olumlu ve olumsuz eleştiriğe açığım

Benzer konular

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yelda turizm yazısı yan ama okunmuyor..
dogru yolcunun adresi sloganı ve otobuste cok zor seciliyor.. Sadelik bence resim ve yazıların silik olması demek degil.. ya rengi yada yazıları belirgenleştirmeniz gerekiyor sanırım..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerekli olan düzenlemeler yapılmıştır.

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
yapılan işin üzerine kırmızı selefon geçirilmiş gibi duruyor daha fazla beyaz kullansan daha iyi dururdu

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyi de olmuş sade bi tasarım için
ama yelda turizm biraz daha opaklığı düşürülebilir

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
neden kırmızı ben rengi begenmedim ve bence arabayı birazdaha gstersen sadeliginin bozulucagını sanmıyorum
sade çalışma yapmak tasarıma hiçbişe koymamak degildir bence rengi cok boymuş mavi kullansan koyu bir mavi ve bant zemin beyaz olsa
arabayıda göstersen bence daha güzel olabilir emegine saglık kolay gelsin

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Doğru yolculuğun tek adresi" sloganında kullandığın çerçevenin eğimleri bence ters. Ve slogan logodan çok uzak olduğu için, doğru yolculuğun tek adresi neresi? ben bulmakta zorlanıyorum.

Eğer konu sadelik ise iki tane logo kullanmak yerine, senin büyük ve küçük logolarının arasında bir boyut olaraktan daha keskin bir adet logo kullanmanı tercih ederim.

Kapağın kenarlarındaki çizgiler kırmızı rengin anlamını geride bırakarak daha eski bir rengi tercih ettiriyor. İlla kırmızı kullanacaksan çizgiler olmasın.

Bu bir dosya kapağı ise olayı nedir? etiket yazacak küçük bir trasnparentBox fena olmazdı.

Bunlarda benim naçizane fikirlerim. İyi çalışmalar kardiş.

karahan

🌱Yeni Üye🌱
casmine kesinlikle katılıyorum
bence kırmızı dışı bişiler dene
otobüsü ise göstermek için komple zeminin altına diil de otübüsten kurtulduktan sonra renk açılması versen daha iyi olur gibi
doğru yolculuğun adresini ise daha belirgin yapabilirsin