Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dosya kapak çalışması

cannn

🌱Yeni Üye🌱
trbasmdosyasis3.jpg

dosya kapak çalışmam nasıl görünüyor sizce

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok arabesk olmuş milattan önce kalmış gibi görünüyo... biraz daha çalış üzerinde derim ben...

büyük yazmak yasak

Moderatör tarafında düzenlendi:

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heidelberg 4+1 yada 5 ünite (tam olarak anlayamadım) güzel de gestetner ve maşalının ne işi var o kapakta?Magenta renk tercihi çok kötü ve aynı zamanda çok yğun..Her yerde magenta çarpıyor gözüme.Arka sayfa bomboş.Siyah renk çok sıkıcı ve boğucu.Rengarenk şıkır şıkır işler basabilen bir makinaya sahip olan bir matbaanın dosyası simsiyah olmamalı bence...renkli baskıcılığı, 4 rengi ön plana çıkar bence...kolay gelsin

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimler Çok Havada Kalmış Bi çerçeve Falan Koyup Denesen... Kolay gelsin...

Son düzenleme:

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha iyi olmak zorunda bence. ilk önce kendi işini güzel yapmalı matbaacı veya reklamcı. gerekirse saatlerce uğraş veya bu forumda seni yönlendirebilecek yüzlerce grafiker var emin ol herkez yardımcı olacaktır yorumlarıyla. gelelim yaptığın dosyaya; hem bir matbaacı hemde grafiker olarak böyle bir dosyam olsun istemem. (yorumlarımı yıkıcı değil yapıcı olarak düşün lütfen) işiniz eğer daha çok kağıt üzerineyse bu dosya size hiç hitap etmeyecektir zaten. matbaa işi ağırlıkta ise ilk önce kullandığın resimlerde büyük bir tezatlık var. yukarıya koyduğun 4+1 çok güzel ama işin içine maşalı ve gestetner girince olay tamamen vahimleşmiş. unutmamalısın eğer yapılan işte bir resim kullanılacaksa bu resim maximum kaliteli ve temiz olmalı. fakat senin kullandığın resimler bu değerlendirmeye uymuyor. ama bunlar gerçekten bizim makinalarımız diyorsan illa konmalı diyorsanda her iki makina içinde illaki internet üzerinde çok daha güzel resimler bulunabilir. siyah zemin kullanmışsın backroundta; bilmiyorum bu kadar yoğun zemin kaç kere bastırdın ama tek renk iki renk makinalarda hiç 4 renk makinalarda ustanın kalitesine göre ziyah zemini "güzel" basmak bihayli zor.onuda illa istiyorum ve 4 renk makinada basılacak diyorsan mutlak C:40 M:40 Y:40 K:100 değerlerini kullan. biliyorum uzun ettim lafın kısası iyidir ama bıraksan sabaha kadar anlatırım :) en yakın zamanda bu dosyayı düzenleyeceğine inanıyorum. kolay gelsin

cannn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşşekkür ediyorum matbanın renkleri ve resimleri bu bu renk dışına çıkamıyorum ve resimlere bakarsanız eski makinelerde var dosyada anlatılmak istenen nerden nereye 10 yıl içinde gelmişiz

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
nereden nereye... 10.yılımız mesajı vermek istediğini söylüyosun ama bunu pek algılayamadık kusura bakma. Bu çalışmayla da pek anlaşılacağını düşünmüyorum. farklı bişeyler denemelisin bence o mesajı vermekde ısrarlıysan...

cannn

🌱Yeni Üye🌱
düzenledim

dosyakapahe9.jpg

arkadaşlar bu renkleri beğenmeye bilirsiniz ama çalıştığım ajansın renkleri siyah zeminde kullanmak zorundayım bu şekil bir dosya tasarımı yaptım yorumlarınız bekliyorum

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
aynı içerikli konu için yeni topik çmak yasak
ve konuyla alakasız başlık da yasak
bunlara dikkat edin
konularınızı birleştiriyorum

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
gene olmamis üzgünüm bende arkadaslarima katiliyorum illa israrla bu renkler olacak diyorsanda sesli düsünerek yaziyorum diyelim :) mesela eski makina resimlerini zemine göm farklı bir şekilde bir kaç photoshop efekti ver ve yeni makinayı öne farklı birsekilde cikar bence