Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dosyalık bıçak izi'istek'

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
dosyalık bıçak izi var ı arkadaşlar bir kere daha açmıştım ama bulamadım elimde mevcut yok kendim çizmeye cesaret edemiyorum.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasil bir sey istiyorsun bende mevcut ama maliyet olarak yüksek cikar, yüksek cepli ve yekpare bir dosya isine yararsa gönderirim

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk defa bastırıcam bilmiyorum ki maliyet açısından niye yüksek olur?
işimi görsün sade düz çepli dosya varsa.
pek bilmiyorum sizin dediklerinizi:(

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım bu istediğin için illaki bıçak izi falan gerekmez önce sen nasıl birşey istediğini açıklarsan daha net yardımcı olabiliriz tipo kesimde eğer kesi oval değilse bıçak yaptırmaya gerek kalmayabilir ve dosyanında bir çok şekli var eğer dosya cebi için bıçak izi gerekliyse çizip bıçak yaptırmana gerek yok zaten tipo kesim yapan matbaacılarda dosya cebi bıçaklar hazır şekilde var eğer dosyanın kendisine bir kesim yapılacaksa örneğin kenarında fihristi olan dosyalar yada kenarında renklerle kodlandırılmış hatane dosyaları veya dosya üzerine basılmış desenin şeklinde bir kesim o zaman durum değişir..

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
burhandmr arkadaşımız bana yolladı teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
burhandmr arkadaşınız keşke burada da paylaşsaydı, ihtiyacı olanlarda yararlanabilirdi.

haklısın sadece herkesin kullanabilecegi sekilde buraya nasil yükleyebilir onu bilmiyorum yoksa isteyene istidigi zamanda gönderebilirm hiç problem diil

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
RapidShare aracılığıyla yükleyebilrsin
paylaşımın için şimdiden teşekkürler.