Neler yeni

Dövme yaptırcam dövmeLik siyah beyaz YarDım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desparado_58

🌱Yeni Üye🌱
SeLamün aLeyKüm

Ben Bir DövMe istiyorum (Rica Ediyorum ) KoLuma yaptırCam Geçici onun için TM İLe iLgiLi güzeL Bir Resim istiyorum Siyah oLcak Dövme ona Göre MesaLa Şunun gibi arkadaşLar OrDaki T W yi siLip T M Gibi pişeyLer Teşekkür eDerim SizDe Bir KaçTane Kendi önerdiğiniz GüzeL Dövme modeLLerin içine YazıLı TM oLurSa GüzeL oLur Seçme Şansım oLur

adszhvf.jpg

Benzer konular

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Grafik tasarım işi istek mesajları:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu İş Veren İlanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...