Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dreamwevarde flash dosya ekliyorum üstüne yeni layer açarak yazı resim gibi birşeyler eklediğimde altta kalması gereken flash dosya hep üstte görünüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
flashın bulunduğu dive z-index:1; üstte olmasını istediğin dive z-index:2; vermen gerek. Css katman mantığı z-index tir sayı yükseldikte katman üste gelir örnek z-index:10İ olan divin üstünde bir katman için z-index:11; vermen gerek.
flashın bulunduğu dive z-index:1; üstte olmasını istediğin dive z-index:2; vermen gerek. Css katman mantığı z-index tir sayı yükseldikte katman üste gelir örnek z-index:10İ olan divin üstünde bir katman için z-index:11; vermen gerek.
Cevabınız için teşekkürederim.sizin dediğiniz şekilde değil ama şu şekilde deneme yanılma yöntemiyle buldum.(sizin dediğinizi nasıl yapacağımı bilemedim) önce bir div açıyorum sonra bu dive tıklayıp div etiketi yapıyorum ama etikette sınıfı kimliği hepsini boş bırakıyorum daha sonra bu dive flash dosyamı koyuyorum üstüne tekrar yeni bir div açtığımda yazı yazınca aynen istediğim gibi flash yazının altında kalmış oluyor.