Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dreamweavar font sorunu

redpippo

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar lütfen biri yardım etsin dreamweavar cs 3 te font nasıl yüklenir bi dunya font yuklu bunu photoshop ve diger programlar goruyo ama dreamweavar gormuyor bunu nasıl yapıcam ben yardım lutfen :sadsmile:

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dostum yazını yazdıktan sonra Properties Menüsünde bulunan "Font" kısmı var.Font panelinin yanındaki siyah oka tıkla ve açılan listeden "Edit Font List" i seç.

Açılan pencerede 3 bölüm var.Biri üstte ,ikisi altta olmak üzere.

Font List:Dreamweaver a kullanmak için eklediğiniz fontların listesi.
Chosen Fonts:Eklediğiniz fontların listesi.
Avaiable Fonts:Sisteminizde bulunan fontların listesi.Bu kısımdan istediğiniz fontu seçip,solunda bulunan oka tıklayarak fontu Chosen Fonts kısmına aktarın.Böylelikle en üstte yeralan Font List bölümüne otomatik olarak fontunuz aktarılacaktır.Ok diyerek ddeğşikliği onaylayın.Artık Font panelinden bu fontu seçip kullanabilirsiniz.

adszvy4.jpg

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Dostum yazını yazdıktan sonra Properties Menüsünde bulunan "Font" kısmı var.Font panelinin yanındaki siyah oka tıkla ve açılan listeden "Edit Font List" i seç.

Açılan pencerede 3 bölüm var.Biri üstte ,ikisi altta olmak üzere.

Font List:Dreamweaver a kullanmak için eklediğiniz fontların listesi.
Chosen Fonts:Eklediğiniz fontların listesi.
Avaiable Fonts:Sisteminizde bulunan fontların listesi.Bu kısımdan istediğiniz fontu seçip,solunda bulunan oka tıklayarak fontu Chosen Fonts kısmına aktarın.Böylelikle en üstte yeralan Font List bölümüne otomatik olarak fontunuz aktarılacaktır.Ok diyerek ddeğşikliği onaylayın.Artık Font panelinden bu fontu seçip kullanabilirsiniz.

adszvy4.jpg

Güzel açıklama...Forum konularından Dreamweaver baslıklı konuyuda incelemeni tasviye ederim ;)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ne demek istediğini tam anlayamadım el_chancho açıklar veya link verir misin?

redpippo

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaslar yardımlarınız icin..