Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dreamweaver cs5 Yardım

ascape1905

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim elimde hazır bir şablon var ve ben bunu işyerime göre değiştirmek istiyorum yani yazılar ve resimler dreamweaver cs5 ile bunu nasıl yapabilirim Free Flash Template

Benzer konular

ascape1905

🌱Yeni Üye🌱
ilginize teşekkür ederim ben bütün sayfa yazılarını ve resimlerini kendi şirketime göre yapmak istiyorum bana çok profosyenel olmayan ama benim işimi görebilecek bir program söylerseniz çok sevinirim teşekkürler

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
ilginize teşekkür ederim ben bütün sayfa yazılarını ve resimlerini kendi şirketime göre yapmak istiyorum bana çok profosyenel olmayan ama benim işimi görebilecek bir program söylerseniz çok sevinirim teşekkürler

Sadece program onermek isinizi gormeyecektir. Sirketiniz icin bir web sitesi icin isin uzmani bir kisi ile anlasabilir ya da hazir paket sistem web sitesi satin alabilirsiniz

ascape1905

🌱Yeni Üye🌱
cpanel kullanmayı niliyorum ftp sunucu yüklemelerini biliyorum ayrıca joomla site kurabiliyorum bir program önerirseniz işin içinden çıkarım gibi

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim elimde hazır bir şablon var ve ben bunu işyerime göre değiştirmek istiyorum yani yazılar ve resimler dreamweaver cs5 ile bunu nasıl yapabilirim Free Flash Template

verdiğin link dosyasını koyarsan belki flashta düzetebiliyormuyum bakardım