Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dük 50. yılında tarzına en uygun kravat tasarımını yapmanı istiyor!

paintmaker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tarzını ve farkını göstermenin tam zamanı! Hemen idealindeki kravatı tasarla, muhteşem bir MacBook Pro kazanma şansını yakala. Tarzını kravatına en iyi yansıtan kazanıyor!

GLiIy.jpg

Ödüller​

1. MacBook Pro
Çift çekirdekli 2.3GHz Intel Core i5 işlemci, Turbo Boost ile 2 kat hız, Intel HD Graphics 3000, FaceTime HD Kamera ile 720p HD görüntüleme, yüksek hızlı Thurderbolt veri sistemi, Multi-Touch Trackpad, tek şarjla 7 saatlik pil ömrü.

macBook2.png

2. iPad 2
Çift çekirdekli 1GHz A5 işlemci, 16GB sabit disk, 9.7 inç ekran, FaceTime HD Kamera ile 720p HD görüntüleme, 9 kata varan daha güçlü grafik performansı, 10 saate varan pil ömrü, üç eksenli jiroskop ile hareket algılama, daha ince ve daha hafif tasarım.

ipad2.png

3. iPod Classic
40.000 şarkı, 200 saatlik video ve 25.000 fotoğraf saklayabilen 160 GB depolama alanı. Sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 2.5 inç vivid ekran, özel iPod Classic oyunları, 36 saate kadar pil ömrü.

ipodClassic.png

4. iPod Nano
Daha küçük ve daha şık yeni klipsli tasarım, 8 GB bellek, 1,5 inç Multi-Touch ekran, FM radyo, fitness programı, sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 24 saate kadar pil ömrü, dahili şarj edilebilir lityum-ion pil.

ipodNano.png

5. iPod Shuffle
Klipsli küçük tasarım, 5 farklı renkte parlak alüminyum gövde, 2GB bellek, tıklanabilir kontrol paneli, yeni VoiceOver sistemi, sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 15 saate varan pil ömrü, dahili şarj edilebilir lityum-ion pil.

ipodShuffle.png

50 Oy al, 50. Yıl Dük Kravat'ını kazan!
Katılımcılardan 50 oy alan her yarışmacıya 50. yıl özel Siyah Dük Kravat hediye edilecektir. Dük 50. Yıl'da 50 oyu yakala, Dük Kravatı kaçırma!

50yilduk.png

Katılım için ziyaret ediniz.

MysticArt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
site üzerinden oylama yapılması hiç adil olmamış çevresi olanın kazanacağı adil olmayan bir yarışma

orkhanbektash

🌱Yeni Üye🌱
Evet aynen öyle. Nitekim yarışma sonuçlarından görüldüğü gibi en iyi tasarımlar geriden takip ediyor.

desinat0r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben çalışmamı yükleyemiyorum corelde çalıştım jpg yapıyorum yükluyorum ama olmuyo yaradım edebilirimisiniz.

*Yüklediğiniz imaj dosyası 2MB'tan küçük, tam olarak 325*842 boyutlarında bir JPEG veya JPG dosyası olmalıdır!