Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar.dunya su günü icin yaptıgım bir calısmaydı.Yurtdışından gelince bastırıp gondermeyi dusunuyordum.fakat yetiştiremedim..iyi kotu herturlu yorumlarınız için simdiden tesekkurler
emeğie sağlık artık fikirin çok para ettiği günümüzde fikrin gayet hoş fakat bence üst kısımdaki yazıda biraz tipografik denge oluştursan çok daha hoş olurdu. kenarlara yapıştırmak yerine biraz daha ortalar ve üstteki ile alttaki yazıyı dengelersen gayet hoş bi çalışma olur. tekrar ellerine sağlık...
fikir guzel fontu tasırman guzel olmus ama fontu degistirmelisin birde ustkısım musluk ve oval kısım havada durmuyor gibi zemin kısmına golge verirseniz cok daha iyi etki olur diye dusunuyorum belki birde herhangi biryerden cıkan hafif bir ısık kaynagı verebilirbiniz ama guzel calısma olmus
ya fanusa taktığın musluk beni rahatsız etti yani biraz daha profilden görünmek istiyor gibi burda anlatması güç ama kara kalemde cezve çizmek gibi birşey. yani benim gözüm musluğun nereye bağlı olduğunu görmek istedi sen musluğu almış fanusun önüne kuymuşsun. ama ana fikir çok sağlam olmuş tebrikler. birde fanusu dekupe yapıp direk kesmişsin kesmeden önde biraz feather ( alt + ctrl + D ) verirsen ortadaki rahatsız edici keskinliği ortadan kaldırmış olursun. eline sağlık
bence harrika fikir tasarım bravoo(ama yazıları çok dayamışsın bıçak payı) bide bide bide bişe istiyorum o su damlasıyla toprağı buluşturma dizynın çok güzel onu nası yaptığını öğrenmek istiyorum, lütfen
yere düşen damlanın etrafı su var gibi yada suyun damlası çokmu büyük öyle bir düşmüşkü damla sanki her tarafa yayılmış biraz saçma geldi yere düşen damlacık
yere düşen damlanın etrafı su var gibi yada suyun damlası çokmu büyük öyle bir düşmüşkü damla sanki her tarafa yayılmış biraz saçma geldi yere düşen damlacık
ne demek istedigini anlayamadım.ayrıca sende benim o damlacık ile anlatmak istedigimi anlayamamışsın sanırım.damlacık buyuk ve sacma demişsin fakat damlanın boyutu ile muslugun ağızı orantılı bence.sacma gelen boşa akan suyun cöle donusmesi ise seninde daha yaratıcı fikirlerini almak isterim.ayrıca çalışmalarını da gormek tabi...tesekkurler.
bence harrika fikir tasarım bravoo(ama yazıları çok dayamışsın bıçak payı) bide bide bide bişe istiyorum o su damlasıyla toprağı buluşturma dizynın çok güzel onu nası yaptığını öğrenmek istiyorum, lütfen
tesekkur ederim.ewet fontlarda biraz sorun war.karmaşık oldu biraz.butun mesajı yukarıda vermek istedim.aşşagıdaki fikri karmaşık halde getirmek istemedim fontlar ile.birde türkçe karakterler uzerinde oynayınca mecburen bir karmaşa oluştu. su damlasıyla topragın bulusmasını;2 tane aynı damla imajını aldım 2 layer ile us uste koydum.alttakı layerda opacity degerinin yanındaki normal yazan paneli color yaptım sanırım(su an psdsi yanımda yok,eve gidince ozelden bildiririm sana)usttedi layerda ise silginin opacity'sini kademe kademe degistirdim ve imajın en altından ortalarına kadar silmeye basladım.aslında bu isin kısa yolu war fakat unutmustum.bende o şekilde sonuca ulasmayı denedim...
ya fanusa taktığın musluk beni rahatsız etti yani biraz daha profilden görünmek istiyor gibi burda anlatması güç ama kara kalemde cezve çizmek gibi birşey. yani benim gözüm musluğun nereye bağlı olduğunu görmek istedi sen musluğu almış fanusun önüne kuymuşsun. ama ana fikir çok sağlam olmuş tebrikler. birde fanusu dekupe yapıp direk kesmişsin kesmeden önde biraz feather ( alt + ctrl + D ) verirsen ortadaki rahatsız edici keskinliği ortadan kaldırmış olursun. eline sağlık
tesekkurler..oncelikle sunu soyliyeyim.biliyorsunuz netten buyuk pixellere sahip istediginiz imajı bulmak zor.ozelliklede 2 ve daha fazla imajı birbirine uyumlu hale getirmek icin ısık acı gibi ozelliklerin butun imajlarda birbirine uyması gerekiyor.e bulamayınca mecburen elinizdekiler ile birseyler yapmak zorundasınız. muslugun profilden goruntusu fikrine gelince.bence iyi olmazdı diye düşünüyorum. ayrıca fanusun keskinliği konusunda haklısın.. onerinilerin için tesekkurler....