Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dünyayı inceliyoruz

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
commentdesignhs7.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
o büyüteç hiçbirşeyi büyütmemiş, bir de slogan yok, yazı yok, ne afişi bu? neyi anlatıyor? Altta design yazıyor, tasarımla ilgili mi? Tasarım firması dünyayı mı inceler? Dünyaya gelen ışık açılarında sorun var, güney arkada mı kalmış, sol üstte ve sağ altta ışık var...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
sizce bir tasarım firmasının yaratıcı olabilmesi için dünyayı incelemesi gerekmiyormu. Bazı çalışmalarda da slogana bile gerek yok herşeyi anlatır verilen görüntü

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
o büyüteç hiçbirşeyi büyütmemiş, bir de slogan yok, yazı yok, ne afişi bu? neyi anlatıyor? Altta design yazıyor, tasarımla ilgili mi? Tasarım firması dünyayı mı inceler? Dünyaya gelen ışık açılarında sorun var, güney arkada mı kalmış, sol üstte ve sağ altta ışık var...

bence gayet hoş, unutmayalımki bazen bakışların tüm sözlerden etkili olduğu gerçektir, bir görsel afiş olabilmiş ise, bu aslında onun üzerindeki açıklayıcı yazılardan değil, konuşabildiğindendir.
özkan derki; sadece, yermek için yargılamaya vakit yok. Eğlencemize bakalım.:party:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sizce bir tasarım firmasının yaratıcı olabilmesi için dünyayı incelemesi gerekmiyormu. Bazı çalışmalarda da slogana bile gerek yok herşeyi anlatır verilen görüntü

Konuyu Tartışmaya Çevirmeye gerek yok arkadaşımız fikrini söylemiş sadece ve bende aynen katılıyorum tamam bazı afişlere slogan yazmazsınız ama görseller o kadar etkili işlenmiştirki size ben bu işi yapıyorum der, siz çalışmanızda bunu başaramamışsınız, düşünce güzel ancak görsellerin biraz daha etkili kullanılması lazım mesala büyüteçle bakılan yere yaptığınız iş ile ilgili can alıcı bir şey koyarsanız daha etkili olur diye düşünüyorum.

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
dedimya kişiye anlatı onemlidir size bişey anlatmamış olabilir ama bi başkasına bi cok sey anlatır bu arada bi tuketici olarakta ışıktan falan da iyi anlıyorsunuz sanırım

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınız için teşekkürler fikirleriniz onemli benim için

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Dünya'nın üst kısmındaki bozukluk hemen göze çarpıyor.
Bilmem dikkate alır mısınız...
Kolay gelsin.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
dedimya kişiye anlatı onemlidir size bişey anlatmamış olabilir ama bi başkasına bi cok sey anlatır bu arada bi tuketici olarakta ışıktan falan da iyi anlıyorsunuz sanırım

Reklamcılıkta kişiye anlatı değil kitleye anlatı önemlidir, bir başkasına çok şey anlatır mantığıyla yapılan çalışma tahminlere dayalı olur ve başarısız olur, "birçoğuna birşeyler anlatmalı" düşüncesiyle çalışmak lazım...

Ben grafiker değilim, tüketiciyim derken öyle farzet demek istedim, yani ilk bakışta Beko reklamı sandım, sonra büyüteci görünce elbette birşeyleri incelediğini anladım ama niye inceliyor, sonucunda ne oluyor soruları geliyor insanın aklına... ve alttaki design yazısını görene kadar bunu tasarımcılıkla bağdaştıramadım, hem slogan olmayacak, hem İngilizce bileceğim ki design kelimesinin tasarım olduğunu ve burada tasarımcıların dünyayı incelediğini, sizin de dünyayı inceledikten sonra tasarım yapan bir firma olduğunuzu anlayacağım öyle mi... Bence tüketiciye çok fazla görev yüklüyorsunuz...

bence gayet hoş, unutmayalımki bazen bakışların tüm sözlerden etkili olduğu gerçektir, bir görsel afiş olabilmiş ise, bu aslında onun üzerindeki açıklayıcı yazılardan değil, konuşabildiğindendir.
özkan derki; sadece, yermek için yargılamaya vakit yok. Eğlencemize bakalım.:party:

Arkadaşım amacım polemik yaratmak değil ama sana da birşeyler söylemeden geçemeyeceğim çünkü beni "yargılamak" ile itham ediyorsun... Yazdıklarından birşey anlamadım, "bakışlar tüm sözlerden etkili" iyi de burada bakış mı var, dünya var, büyüteç var :) dünya bana bakınca birşeyler mi anlatıyor ki yazıya ihtiyaç olmasın... "yermek için yargılamaya vakit yok" ben eseri yererim eseri yargılarım kişileri değil... burada yayınlanan her eser yergiye ve yargıya açıktır...

Son olarak Sirofangels der ki; sanki ozanım:)
Eğlencemize mi bakalım:) O zaman seni Graficafe bölümüne alalım çünkü burada eğlence yok...

saygılarımla

Son düzenleme:

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
paylaşımından dolayı teşekkür ederim