Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlığınız ile görselleriniz arasındaki bağlantıyı çözemedim. Dikkat çekmekse eğer niyetiniz bu bozuk Türkçe ile gerçekten dikkat çekersiniz ama istediğiniz yönde değil.
Çalışmalara gelince; fontlar uymamış. Elinde dünya olan görseldeki dünya ile ateş fırçası çok ayrık durmuş. Diğer çalışmada da bitkinin arka kısmını unutmuşsunuz.
Daha iyilerini de görmek dileğiyle. İyi çalışmalar.
al işte adamlar gelmiş başlığa takmış :S ben peşin peşin söyledim fontlar ve yazı tipleri hakkında kararsız oluduğumu söyledim bu arada ben profesyonel de değilim yaşım 16
Yaşını bilince yaptıklarını takdir etmek gerekir Birkan. Hevesin ve azmin sönmesin. Devam. Fakat sana bir büyük önerisi; Gerçekten başlık "imza" kadar önemlidir. Her ikisi de konunun önüne geçmemelidir. Tevazu iyi bir erdemdir. İtici değil, çekici olmalı daima. İyi çalışmalar.
bu başlığın çekici olduğuna inandığım için koydum. önemli olan sıradışı olabilmekk, tek bir çizgide ilerlememek,farklılıklar yaratabilmek. bu farklılıklarla dikkati üzerine çekebilmek Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. tavsiyeleriniz benim için kesinlikle değerlidir. bu arada ben yaptığım işlerin içine kesinlikle eğlence katarım
bu başlığın çekici olduğuna inandığım için koydum. önemli olan sıradışı olabilmekk, tek bir çizgide ilerlememek,farklılıklar yaratabilmek. bu farklılıklarla dikkati üzerine çekebilmek Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. tavsiyeleriniz benim için kesinlikle değerlidir. bu arada ben yaptığım işlerin içine kesinlikle eğlence katarım
Bir işi ne kadar iyi yaptığımız önemli değil. Varolmak için zaten işimizi iyi yapmamız gerekiyor. Gerçek başarı için farklılaşıp yeni değerler üretmek gerekiyor. Sorulması gereken: biz nasıl farklılaşabiliriz?
Meydan okuyarak. Şimdiye kadar öğrendiklerimize, sistemin bize doğru diye gösterdiklerine, çalıştığını bildiğimiz yapması kolay olan şeylere.
Bunu başarmak kolay mı? Tabi ki değil. İlkokul zamanlarınızı düşünün. Günde 5 saat sırada oturup, fazla soru sorup, yeni şeyler deneyince "yaramaz" olarak adlandırıldığımız, sorgulamadan öğretilenleri doğru kabul etmek zorunda kaldığımız zamanları. "Ne diyorsak o" sloganının gerçek olduğu zamanları. Büyüğün sözünün istinasız doğru kabul edilmek zorunda olduğu zamanları...
Yıllar geçti ve ne kadar değişti? Bir toplantıda konuşmak, farklı bir fikir söylemek, doğru olmadığına inandığımız fikirlere itiraz etmek, katılmak istemediğimiz bir grup etkinliğine gitmemek, sizin için ne kadar doğal? Gerçek: Yapmak söylemekten çok daha zor. Fakat, fark yaratmayı başaranları, Sezen Aksu'yu, Madonna'yı, Virgin'in Richard Branson'ınını, Gandhi'yi ve diğerlerini düşünün. Her şeyi doğru yapmadılar fakat muhtemelen şu 2 cümleyi de pek kullanmadılar: "Keşke yapmasaydım" ve kaybedenlerin sıklıkla söylediği "Keşke yapsaydım"
Sıradışı olmak var sıradışı olmak var... Bak sana bir tavsiye, ileride bir gün profesyonel olduğunda müşterilerine hakaretler et mesela, sana karışmamalarını falan söyle... İnan bana çok sıradışı ve çekici olursun...
Gerçek: Yapmak söylemekten çok daha zor. Fakat, fark yaratmayı başaranları, Sezen Aksu'yu, Madonna'yı, Virgin'in Richard Branson'ınını, Gandhi'yi ve diğerlerini düşünün. Her şeyi doğru yapmadılar fakat muhtemelen şu 2 cümleyi de pek kullanmadılar: "Keşke yapmasaydım" ve kaybedenlerin sıklıkla söylediği "Keşke yapsaydım"
ya beni tanımıyorsunuz ki neden hemen yargısız infaz ediyorsunuz ? ben şimdiye kadarki tüm müşterilerimle bu şekilde konuştum ve memnun kaldılar onlarda bana karşılık verdiler güle oynaya işi bitirdik. benim kişiliğim böyle ve değiştimiyeceğimde. tavırlarım kişiden kişiye değişir o konuda sıkıntınız olmasın.!