Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düşsel Ajans / Hem logo hem tabela

nelike çolpan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
twitter.com
00gbZ.jpg

iki kardeş çalışma yaptık anlaşamadık tabela olacak oylama yapıcağız yorumda alabiliriz :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

bitekno

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tabela

2. olan daha iyi duruyor

Emre Hizli

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş, emeğinize sağlık beğendim.

GraFikret

🌱Yeni Üye🌱
İkiside birbirinden güzel duruyor fakat dikkatimi çeken 2. fotodaki Ş harfi. Font türkçe karakter desteklemiyor galiba S harfinden farklı bir şekilde çıkmış. Onu düzeltirsen daha güzel durabilir. Bu tabi ki benim görüşüm :)

nelike çolpan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
twitter.com
İkiside birbirinden güzel duruyor fakat dikkatimi çeken 2. fotodaki Ş harfi. Font türkçe karakter desteklemiyor galiba S harfinden farklı bir şekilde çıkmış. Onu düzeltirsen daha güzel durabilir. Bu tabi ki benim görüşüm :)

keşke bu yorumu daha evvel görseydim baskıya gitmeden önce bayagı baktım dikkatimi çekmemiş :D astık iyi kötü tabelayı artık :D

wolf89

🌱Yeni Üye🌱
1. logoda Ş harfinin uzantısı gözükmüyor ve yazının arkaplanındaki sarı renk çok itici duruyor,ayrıca ajans yazısı beyaz olduğu için okunabilirlik ve algılanabilirlik yönünden düşük seviyede.İkinci logo herşeyiyle gayet hoş görünüyor,elinize sağlık...

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Olmamış bir ajans için çok sıradan ve gayet çocuksu

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
O zaman baskasını daha zor diker :)

nelike çolpan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
twitter.com
simdi ne desem bilemedim buna bakıyorum dikis tutmamıs sen tutmus diyorsun :) sıkıntı

Bende diyorum ki "başkasınınkini hiç dikemez" den sonra "kendi söküğümü dikememiş olabilirim başkalarınınkini çok diktim dikmeye de devam ediyorum." çalışma olmamış olabilir ama, eleştirirken "olmamış" "çok çocuksu" yorumu, cahil cühela bir yoruma kaçıyor. Eleştirirken burası olmamış, şurası olmamış, bundan dolayı vs. denmesinden yanayım.

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende diyorum ki "başkasınınkini hiç dikemez" den sonra "kendi söküğümü dikememiş olabilirim başkalarınınkini çok diktim dikmeye de devam ediyorum." çalışma olmamış olabilir ama, eleştirirken "olmamış" "çok çocuksu" yorumu, cahil cühela bir yoruma kaçıyor. Eleştirirken burası olmamış, şurası olmamış, bundan dolayı vs. denmesinden yanayım.

Çocuksu derken cahil cühela yorumu diyorsan sen cocuk konsepti var diyince dahamı mantıklı cahil olmamıs olucak sence kelime oyunu yapmak gerekse buyur

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
aman kimin umrunda sende he takılıcak baska bisey bulamadın buna takıldın dimi :) sıkıntı yok ben nasıl rahatsam herzaman oyle yazıyorum her daım