Selamlar arkadaşım öncelikle senden istenen e-bülteni kullandığın tasarım prog. ile normal statik sayfa olarak pdf ya da jpg yapıp web tasarımcıya vereceksin. Senden e-bülten isteyenin aklından şüphe ederim. Elektrik tesisatçısına sıhhi tesisat yap demeye benzer bu.
Senin alanın grafik tasarım o işleri web tasarımcı ya da web geliştiriciler yapar.
Ayrıca nasıl bir e bülten , alışılan çevrilebilir sayfalar mı (normali budur) yoksa yukarı kaydırılarak
okunan pdf formatlar mı ? E-dergi yapan ücretli ücretsiz programlar var bununla yapıp ftp yüklemeden sonra bülten kapağı sitede minik bir boyutta yerleştirilir ve e-dergi ya da bültenin index ya da default htm/html sine link verilir. O resmi tıklayan e-bülteni okumaya başlar. Yine istenirse RSS linki ile takip etmesi sağlanabilir ya da düzenli olarak e-mail listesinden otomatik sender vasıtası ile veya pek çok script var onlardan biri ile kullanıcıya o bülten ulaştırılmış olur.
Ancak bu iş grafikerin yada grafik tasarımcının işi değildir. Bende tasarımcı grafikerim her ay 200 sayfalık bir dergiyi e-dergi yapıyorum, sayfaları quark/corel ve psd ile tasarlıyorum, hatta ürün fotograflarını çekiyorum
))
Neyse yapılacak iş kolaydır ancak diş doktorundan kalbe stent tak demek kadar uzak bir istek.