Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Earthquake in Istanbul (Deprem)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Earthquake in Istanbul (Istanbul'da Deprem)

ist-falloutNew-2.jpg

Program : Adobe Photoshop CS3
Tür : Photomanipulation (Fotomanipülasyon)

Fotoğraf'ın orijinali ''Fallout'' adlı bir PC oyununun ekran görüntülerinden alıntıdır..

Son düzenleme:

m3rt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel yalnız sağ üst köşedeki caminin monte olduğu biraz fazla belli, kenar çizgilerinden sanırım, biraz blur iyi giderdi eline sağlık.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Allah göstermesin :( Resim küçük olduğu için çok inceleyemesemde bazı yerlerde göze batan birkaç hata var. (Örnk: Sol alt galata kulesinin üstü gibi) Başarılar.

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Allah göstermesin :( Resim küçük olduğu için çok inceleyemesemde bazı yerlerde göze batan birkaç hata var. (Örnk: Sol alt galata kulesinin üstü gibi) Başarılar.

Amin...

Galata Kulesi'nin üstü derken, yıkık görüntüsü verdiğim yer mi yoksa başka yeri mi?

Teşekkürler ..

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boğaziçi köprüsü depremin etkisiyle ters tarafa gitmiş galiba :) deprem çok şiddetli olsa gerek :) eline sağlık güzel olmuş gerçekten

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
boğaziçi köprüsü depremin etkisiyle ters tarafa gitmiş galiba :) deprem çok şiddetli olsa gerek :) eline sağlık güzel olmuş gerçekten

Evet Istanbul'daki yapıların hepsini tam bulundukları konuma konuşlandırmadım. Zaten foto bunun için uygun değil pek.. Asıl yerlerinden daha çok foto'da uyumlu olabilecekleri yerlere koydum.. O yüzden öyle oldu ama idare edin.. :)

Teşekkür ederim ;)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık oldukça başarılı,benimde dikkatimi çeken sağ taraftaki cami olmuştu düzeltmişsin sanırım,ekranıma güneş vuruyor net göremiyorum:)

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ellerine sağlık oldukça başarılı,benimde dikkatimi çeken sağ taraftaki cami olmuştu düzeltmişsin sanırım,ekranıma güneş vuruyor net göremiyorum:)

Teşekkür ederim İlknur ;)..

Ekrana güneş vurunca elini önüne getirip ''Shadow Effect'' ver düzelir, işe yarıyor :D

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya yetenek olucaktı o.. Nasıl o hale geldi ellerimde:)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Amin...

Galata Kulesi'nin üstü derken, yıkık görüntüsü verdiğim yer mi yoksa başka yeri mi?

Teşekkürler ..

Evet yıkık görüntüsü verilen yer..Hem çok yuvarlak bir yıkım olmuş hemde sanki o kadar yıkılsa o o uç yere düşer gibi geldi bana.

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet yıkık görüntüsü verilen yer..Hem çok yuvarlak bir yıkım olmuş hemde sanki o kadar yıkılsa o o uç yere düşer gibi geldi bana.

Haklısın emmst.. Şimdi değiştirdim dediğin yeri. Kırık kısmı biraz daha keskin kırıklar şeklinde yaptım. Bir de parça yere düşmesin diye içindeki bazı demir enkazları onu hâlâ ayakta tutuyor görüntüsü vermek istedim :)

Galata Kulesi düzeltilmiş hali :
ist-falloutNew3-.jpg

Elipsis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya bu galata kulesinin en tepesini düzeltsen bence bu kadar yıkım olursa orası yıkılması lazım ya da bu görüntüdeki gibi olmaz, bide anlamadığım galata köprüsünün önündeki savaşgemisi mi?

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya bu galata kulesinin en tepesini düzeltsen bence bu kadar yıkım olursa orası yıkılması lazım ya da bu görüntüdeki gibi olmaz, bide anlamadığım galata köprüsünün önündeki savaşgemisi mi?

Tşkrler yorum için. Peki tekrar düzeltirim Galata kulesinin tepesini.. Köprünün önündeki Uçak Gemisi..

Saygılar..