Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Haklısın Dikkatin için teşekkür ederim Vasili.zaitseV. Ben dikkat etmemiştim sanırım odak noktasını tam ortalayamamışım...biraz sapma olmuş gibi hava biraz esintiliydi ondan kaynaklanmış olabilir...
Teşekkür ederim peymane...Dahası gelicek yakında okuluda bitiriorum allahın izniyle evime odama adam gibi internete ve bol bol zamana kavuşacağım çalışmalarım ozman çok daha iyi olacak inşallah sadece fotoğraftan bahsetmiyorum genel anlamda...Tekrar teşekkürler...
Bu da çok güzelmiş, elinize sağlık.. Benim de var aslında makro çekimlerim; ama benimkiler böcek ağırlıklı. Kimsenin midesini bulandırmayım diye eklemek istemedim
bir eflatun çiçek de benden. (kocaeli/kandıra kıyıları, ormanda güz çiğdemleri)
şimdi farkettim ki; kduykan üye olmuş siteye. fotoğraf tekniğinde üstüne yoktur. özellikle makro çekim çiçek fotoğraflarında. buradan hoşgeldiniz diyorum kendisine. hoşgeldiniz kduykan.
güzel çekim ışık fazla kadraj dışı gibi biraz ve odaklama sanırım geniş acılı bir lens kullanmışsın exif göremediğin için yanılıyorsam bağışla iso az daha düşüp adım boyunuda yarım düşürseydin bence daha olanüstü birşey cıkardı başarılar diliyorum...
odagın sola dogru kaymıs ve dedıgın gıbı ruzgarında etkısı var sag yapraklar makro alanın dısında kaldıgından yapmıs outerglow gıbı olmus hoş olmus ama