Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Egitilmek İçin Stajyerlik yeri Arıyorum

proofweb

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba Ben Fırat :] ,(Her Yerde Vızır Vızır İş Arıyorum Ama Bulamıyorum)
20 Yaşındayım ve Maalesef Tek Böbreğim Olmadığı için ve 1 yıl önce akciğerimde kis olduğu için Ameliyat Oldum ve Bu Yüzden Askerlikten Muaf Kaldım ve okulumuda bu hastalık yüzünden bırakmak zorunda kaldım 1 yıldır boşum ne çalışıyorum nede okuyorum(Açıköğretim dışında) Evde Canım Çok Sıkılıyor Ailem Ağır işler yapmamı istemiyor Daha Önceleri Lokantalarda Komilik, Sanayi köşelerinde rektifiyecilik vs vb işler yaptım.
Artık Kendimi Geliştirebileceğim Web Tasarım Üzerine Bir İş Arıyorum
Parada Pulda Gözüm Yok Ne Verirseniz Ona Razıyım, Sadece Beni Yetiştirebilecek Webtasarımı öğretebilecek Bir iş arıyorum Az Çok PHP ve CSS Bilgim + Biraz da Fireworks Bilgim var Ben Bir Webmaster olarak değil bir çırak olarak iş arıyorum ve Eğitilmek İstiyorum Bana Bu Şansı Verebilecek İş Verenlere Şimdiden Teşekkür Ederim

İstanbul/Kartal'da ikamet etmekteyim

Not : Sağlıgım Eskisi Gibi Kötü Değil ameliyattan sonra düzeldi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

proofweb

🌱Yeni Üye🌱
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Bundan Sonra dikkat ederim
Teşekkürler