Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EGM Trafik Çocuk Kulübü Logo Yarışması Hakkında

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba. Eminim aranızda EGM nin trafik çocuk kulübü logo yarışmasına katılan olmuştur. Tabi kazanan logoların nasıl olduklarınıda görmüşsünüzdür. İşin üzerinden çok geçti ama içimi dökememiştim bir türlü. Günlerce uğraştım bence güzel logolarda hazırladım fakat seçilenleri görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü :sweating:. Şaka gibiydi :rofl: Katılanlar ne düşündüklerini yazarlarsa sevinirim.Yaptığım logolarıda buraya ekleyeceğim.

Benzer konular

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
seçilen logolar okadar kötü deil diye hatırlıyorum yani tam olarak aklımda deil bende göndermiştim ilk 50 ye girmiştim sertifika göndermişler ama bir insanın ismi büşra giritoğlu olupta burcu çiritlioğlu diye nası yazılabiliyor hayret ettim acaba dedim yanlışlıklamı gönderdiler nihayetinde yırtıp attım başkasına göstersem inanmaz sen aldın diye:)

selene

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

3. olan çalışmayı gördüm, bir problem göremedim, siz neden beğenmediniz?

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar.Dereceye giren eserleri tabiki tebrik etmek gerekiyor. Ben ilk logo çalışmalarımı o yarışmada yapmıştım belkide baklentim fazlaydı çünkü gerçekten çok uğraşmıştım. Benim eserlerim dereceye girecekde demiyorum ama eminim benim eserlerimden ve dereceye giren eserlerden daha iyiler mevcuttu. Dereceye girenler birbirlerine çok yakın ve basit olduklarını hatırlıyorum. Eklediğim eserler hakkındaki yorumlar bundan sonraki çalışmalarım için yol gösterici olacaktır.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Her ne kadar kazananların ödül haketmediğini düşünsekte, sonuçta yarışmaları insanlar yapıyor ve siz ne kadar iyi olduğunuzu düşünürseniz düşünün iş jüride bitiyor. Buna bir nevi çekiliş olarak bakabilirsiniz. Siz zihninizden bir şekil çeker onu kağıda dökersiniz ve logo tasarımım diye yarışmaya yollarsınız. Eğer zihninizden çekip aldığınız şekil jurinin kafasındakine uyuyorsa kazanırsınız. Onun için kaybeden logolar kötüdür diye bunalım yapmaya gerek yok. Kaybeden logolar sadece jurinin kafasındakiyle uyuşmadığı için kaybetmiştir.

cody06

🌱Yeni Üye🌱
logoları göremiyorum silindimi

Arkadaşlar merhaba. Eminim aranızda EGM nin trafik çocuk kulübü logo yarışmasına katılan olmuştur. Tabi kazanan logoların nasıl olduklarınıda görmüşsünüzdür. İşin üzerinden çok geçti ama içimi dökememiştim bir türlü. Günlerce uğraştım bence güzel logolarda hazırladım fakat seçilenleri görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü :sweating:. Şaka gibiydi :rofl: Katılanlar ne düşündüklerini yazarlarsa sevinirim.Yaptığım logolarıda buraya ekleyeceğim.

logoları görmek isterdim

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam malum çok zaman geçti CDlerin birinde olacak ama bulamadım. Tekrar bir arşivi gözden geçireyim inşallah bulurum..

kiondhyg

🌱Yeni Üye🌱
Ben ilk logo çalışmalarımı o yarışmada yapmıştım belkide baklentim fazlaydı çünkü gerçekten çok uğraşmıştım. Benim eserlerim dereceye girecekde demiyorum ama eminim benim eserlerimden ve dereceye giren eserlerden daha iyiler mevcuttu. Dereceye girenler birbirlerine çok yakın ve basit olduklarını hatırlıyorum.

cheap nfl jerseys
Cheap New York Islanders Jerseys
New Orleans Saints Jerseys

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
trafik_cocuk_kulubu_logo.jpg

arkadaşlar yarışmada 3. gelen logo buymuş ama benim pek hoşuma gitmedi açıkcası...