90 yılların imdb'den 4.2 puan almış filmlerine benziyor. Afişiniz hiç inandırıcı değil. Ki resimlerde çok kötü. Memleketimizin dizi sektöründe daha iyisini yapamıyorsan iyisine benzet mantığı olsa çok daha iyi olur. Ekibin kıyafetlerine daha dikkat edilmeliydi bence.
USTA GRAFİKER EDASI İLE çıkışyorsun ama profiline ve açtığın konuya baktım açtığın tek konu var ve
GRAFİKTE YENİ ve BU İŞİ BİLMEDİĞİNİ SÖYLÜYORSUN (TAM TEZAT yani yazdığın itiraf ve gelip burdaki USTA EDASI İLE ELEŞTİRMEN KÖTÜLEMEN) "
Bu işte çok yeniyim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Fon konusunda , font konusunda , tasarım konusunda yapabileceğiniz bütün yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Kendi çalışmalarımı geliştirmek için ne yapmalayım"
Üslubunuz bir kere Grafik açısından değerlendirme değil başka unsurlar içeriyor.. SİZ FİLM ELEŞTİRMENİ misiniz Grafik eleştirmeni mi önce ona bir karar verin.. SİZİN NİYETİNİZ KESİNLİKLE YAPILAN ÇALIŞMAYA YÖNELİK DEĞERLENDİRME DEĞİL "NİYET ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK" kabilinden.
Bu sebeple de yaptığınız eleştiriyi (ki eleştiri değil başka bir şey) nezdimde ZERRE BİR KIYMETİ YOK, ÖNEMSEMİYORUM.. YAPICI ELEŞTİRİ diye bir şey var.. Teknik açıdan değerlendirir gerekenleri söylersiniz. Sizin yaptığınız daha baştan YIKICI ve KÖTÜLEYİCİ bir tutum.. Böyle eleştirilerin de zerre kıymeti olmaz. Dediğim gibi kendi açtığın tek konuda
KONUYU BİLMEDİĞİNİ ve BU KONUDA YENİ OLDUĞUNU BELİRTİYORSUN.. O zaman İYİ ÖĞREN SONRA GEL ELEŞTİR ARKADAŞ..