Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla önce derimki üzerini kalın giyin dün cephede folyo kaplarken çok üşüdümde onun haricinde açık havada folyo yapıştırırken folyoyu çok fazla açma derim birde rüzgarı ters tarafına al eğer rüzgar varsa
soğuk havalarda malzemeda donukluk oluşur sağlıklı bir yapıştırma gerçekleştirilemez ısıtılarak yapıştırılması gerekmektedir ama uygulama taze iken soğuk etkisi görecekse malzeme kendini çekebilir
details'in de dediği gibi deneme bile yada dayanıklılık konusunda herhangi bir garanti verme bence ama kısa süreli geçici bir uygulama ise ahmetvrl'in dediği gibi üzerini kalın giyin
Şöyle söyliyim bu denemenin hiç bir artısı olmaz sana, araç giydirme esnasında ortam sıcaklığı 20 derece ve üzeri olmalıdır eğer illede bunu yapmalıyım diyorsan, folyoyu çok az açarak çalışmanı sürdür ve işinin kolaylaşması için sıcak hava tabancası kullan.
vala arkadaşlar ben bayramın 3. günü akşam altıda müşterinin ısrarı üzerine aracını giydirdim hava 5 derece felan dı içerde folyo iki yerde yırıldı tavanı kaplarken geride problem olmadı sayılır ama ben bittim canım çıktı kaplayana kadar o yüzden eğer araç kaplama içinse sorun bence de hiç deneme