Arkadaslar Ekteki yazi karekterini bulamiyorum. Yardim ederseniz cok tesekkür ederim.
mtk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Mar 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.mtkwerbung.de 22 Ocak 2011 #1 Arkadaslar Ekteki yazi karekterini bulamiyorum. Yardim ederseniz cok tesekkür ederim.
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 22 Ocak 2011 #2 mtk' Alıntı: Arkadaslar Ekteki yazi karekterini bulamiyorum. Yardim ederseniz cok tesekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... resim görünmüyor acaba benmi göremiyorum
mtk' Alıntı: Arkadaslar Ekteki yazi karekterini bulamiyorum. Yardim ederseniz cok tesekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... resim görünmüyor acaba benmi göremiyorum
mtk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Mar 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.mtkwerbung.de 23 Ocak 2011 #3 Ali valla bende görülüyor neden göremedin gercekten bilmiyorum....
konsantre 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Şub 2009 Mesajlar 78 Tepkime puanı 1 23 Ocak 2011 #4 Eklediğiniz jpeg dosyasını RGB ye çevirirseniz düzelir. Aramaya uğraşmaktansa çizmeni öneririm.
purple ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Ara 2007 Mesajlar 135 Tepkime puanı 5 Yaş 39 25 Ocak 2011 #5 Buraya resmini yükleyerek bu ve buna yakın karakterleri bulabilirsin https://new.myfonts.com/WhatTheFont/
Buraya resmini yükleyerek bu ve buna yakın karakterleri bulabilirsin https://new.myfonts.com/WhatTheFont/
mtk ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Mar 2008 Mesajlar 173 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.mtkwerbung.de 26 Ocak 2011 #6 Sevgili Purpla, Hepsini denedik ama ne yazik ki yazi karekterini bulamadik... Öneriniz icin tesekkür ederim. iyi calismalar...
Sevgili Purpla, Hepsini denedik ama ne yazik ki yazi karekterini bulamadik... Öneriniz icin tesekkür ederim. iyi calismalar...
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 27 Ocak 2011 #7 mtk' Alıntı: Sevgili Purpla, Hepsini denedik ama ne yazik ki yazi karekterini bulamadik... Öneriniz icin tesekkür ederim. iyi calismalar... Genişletmek için tıkla ... şu resmi tekrar yükleyebilirmisin
mtk' Alıntı: Sevgili Purpla, Hepsini denedik ama ne yazik ki yazi karekterini bulamadik... Öneriniz icin tesekkür ederim. iyi calismalar... Genişletmek için tıkla ... şu resmi tekrar yükleyebilirmisin