Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

El İlanı Çalışması , Mahmurenin Mutfağı :D (hayalidir..)

umut_39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mahmureg.png

yorumlarınızı ve eleştilerinizi, eksiklerimi duymayı bekliyorum .. saygılar :)..:angel:

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazı fontları bence uymamış,sloganın sonu bence bozmuş ama genel olarak fena değil. başarılar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer çalışmalarınız "hayali" yani deneme amaçlı ise lütfen Deneme Çalışmalar kategorisinde konunuzu paylaşınız.

umut_39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır illuslar benim değil. yani bana ait değil.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Eskiden Margarinlerin Üzerine Çalışırlardı Bu Tarz Tasarımları. Çook Eskiden Ama Ben Bile Hayal Meyal Hatırlıyırum.. :D
Çizim Size Ait Olsaydı Onun Üzerinden Konusacaktım Ama Bu Şekilde Söyleyecek Cok Fazla Şey Yok Malesef Yani Afişmidir El İlanımıdır Mönümüdür Belli Değil.. Biraz Daha İncelenirse Afişler Sanırım Daha Hoş İşler Çıkar. Kolay Gelsin..

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Umut_39 arkadaşım senin gibi iki tane resmi bir araya getirip çalışma yapmıyoruz kötü olabilir eğer çalışmamı eleştireceksen eleştir ama bu birikime sahip değilsen bırak başkaları yapsın oku diyosun sen okuyomusun beni eleştirenin benden ii olmasını isterim senin çalışmana gelince alt bölümüde dikdörtgen şeklinde yapıp adresi sol alt köşeye alabilirdin mahmurenin yeri yazıs farklı bir font yazılabilirdi alttaki slogan çok uzun kısa ve çarpıcı olmalı bence her yeri kırmızıya boyamışsın arkadaşım Arpa çorbasının dışındaki kareyi ortalayabilirdin + işareti iki yemeğin ortasında olabilirdi yukarıdaki resmin üzerinde az daha boşluk bırakabilirdin sana kolay gelsin bunlar tavsiyedir bu tür yaklaşımlar yararlı olur yoksa oku araştır demekle olmaz iş üzerinde eksiklikler gösterilir ve o yönde tavsiyeler yapılırsa kolay gelsin

umut_39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merak etme benim tasarımımın seninkinden çok daha iyi oldugunu biliorum en azından ben 2 renkte bi çakmak gibi yapılmış dikdörtgen üzerinde çalışmıyorum alt kısma gelincede bilerek yaptım çünkü daha göze hoş gelsin die , adres sol tarafta olucak die bi zorunlulukmu var ? bide k.bakma ben senin tavsiyelerini almıorum hepsi bildiğim şeyler sıırf bana karşı bişiler yazmış olmak için yazanları kale almıyoorum.. ben profesyonellerden işi gerçekten bilenlerden yardım alırım.. senin gibi profesyonellere yorum yapanlardan değil. sağol.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerekli yorumlar yapılmış bence aşağıdaki mahmure'yi dekupe edip koysaydın.Zeminle uyumlu bir bütünlük yakalamış olurdun.Emeğine sağlık...

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üt kısmı bi baner olarak değerlenderirisek ilk gördüğümde beklentimi yükseltmisti ama alt kısım malasef yeniden çalısılmalı en alttiki ıllus olmasa daha iyi olur sanki görsellerindee hizası ve font secimlerini bi gözden gecirmelisin

ßetü$

🌱Yeni Üye🌱
ßncé qüséL oLmuş sadécé aRkadasın dédiqi qißi aLttaki bayanı decupe edersen daa ii oLr, bide sLoqanın sonu derdinizi yenin kısmı yerine derdinize son verin vs. qibi bisi oLaßiLrdi taßy ßnLar ßnm qörüsLerim emeqinize eLLernze saqLıkk..

cris

🌱Yeni Üye🌱
Emek Vermissin Hoş :)