Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

el ilanı çalışması

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
esseelilannsonhalicopybt5.jpg

Benzer konular

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine saglık guzel olmus fakat sag taraftaki sayfalar olmasaymıs bir seye yonelmissin...

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma detayı yazılmadığından bir çok çelişki bırakıyor. eğer ki bu 2 kırımlı bir çalışma ise arka sayfası nerede?

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine saglık guzel olmus fakat sag taraftaki sayfalar olmasaymıs bir seye yonelmissin...

haklısın ön sayfa konusunda çok tereddut ettim bende üzerinde çalışıyorum teşekkürler:)

çalışma detayı yazılmadığından bir çok çelişki bırakıyor. eğer ki bu 2 kırımlı bir çalışma ise arka sayfası nerede?

evet iki kırımlı bir çalışma ve arka sayfası ortadaki bölüm..

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bana biraz karışık geldi bilgisayar ve parça firmalarının logolarının orjinal şekilleriyle oynanmış yazı karakterleri çok basit kalmış tipografimi yapmaya çalıştın pek belli olmuyor... Esse bilişimin logosu yukarıdaki mi sol alttakimi çözemedim biraz amatör gibi geldi... Kişisel fikirlerim bunlar;)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bana biraz karışık geldi bilgisayar ve parça firmalarının logolarının orjinal şekilleriyle oynanmış yazı karakterleri çok basit kalmış tipografimi yapmaya çalıştın pek belli olmuyor... Esse bilişimin logosu yukarıdaki mi sol alttakimi çözemedim biraz amatör gibi geldi... Kişisel fikirlerim bunlar;)

firmaların logolarının orijinal halleriyle oynanmadı tamamen orijinal logoları sadece boyutları simetri açısından ayarlandı ve çok gosterişli olmayan bi iş yapmak istedim yazı karakterlerini çok abartılı kullanmadım bu sebeple eleştirilerin içn teşekkurler düzeltmeye çalışıcam;)