Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

el ilanları, broşürler... yorum lütfen

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elilan2bw9.jpg
elilan31pb8.jpg
elilan1qv6.jpg

https://img234.imageshack.us/img234/2158/elilan2vy1.jpg
önlü arkalı...

https://img367.imageshack.us/img367/262/elilan31ep7.jpg
elilan32yu9.jpg

iki farklı önlü arkalı el broşürü... yorumlarınız lütfen...
basıldı ama ya)))

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence 1.çalışmada logo ortada hoş durmamış baklavalar ön planda olmalıydı ayrıca çatal ve bıçağı kullanmana gerek yok diye düşünüyorum
2.çalışmadad dairelerin içindeki yazıların açılarını hepsini aynı yapsan daha iyi olur ıspanaklıyı okumak için başımı çevirmek zorunda kaldım. Kolay gelsin

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
iki çalışmanda çok karışık olmuş...hele birincisi...çatal bıçak reklamı gibi olmuş ve hatta çok kötü deforme etmişsin bıçak demeye bin şahit lazım...çok fazla yazı var...renk güzel aslında ağır ama tipografi sıfır arkadaşım...sadelik olsun biraz...tanıtacağın ürün tek başına bile herşeyi anlatır zaten...baklava dilimleri yapmak istemişsin ama havada uçuyorlar...biraz daha çalış ikisininde üzerinde...2.çalışmandada alt tarafa koyduğun baklava gereksiz...biraz fazla oldu galiba ama dikkate alırsan sevinirim...kolay gelsin iyi çalışmalar...

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için... yazıların okunması ve karışıklığı müşteri istedi. herşey olsun dedi.. çatal bıçakta haklı olabilirsiniz....
iş basıldı.. manyak beyendiler ama.... özellikle baklavaları da görülsün kocaman olsun dediler. ben daha küçülttüm.. bu sade hali. ne istediklerini bilseydiniz eğer çalışma çok sade olmuş derdiniz... teşekkürler..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
o zaman denilecek tek şey müşteri her zaman haklıdır...:):):)

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklısın zukker... yorumları yine de istedim... sadece bu olmıcakki çalışmalarımız:)
birlikte çalışmak her zaman ileriyi gösterir...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım çalışmalarını biraz daha sade gör yormayacak şekilde yapsan daha başarılı olacağını düşünüyorum. logo ve fontlarda kullandığın efeklerse bana göre görüntü kirliliği iii çalışmalar

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cengiz. yorum için tşk. ama logo daki efekt orijinal efekt. yani logo efektli. sadelik ise inan bu çok sade hali dostum:D