Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elazığ Polis Haber Doğru Haberin Merkezi

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sonunda gazetenin dizgisi bitti ve matbaaya teslim ettim, sayfaları değerli yorumlarınıza sunuyorum...
89708181.jpg

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel olmuş ben beğendim emeğine sağlık. Yalnız çocukların etrafında dolaşn yazılar biraz uzak mı kalmış, az daha yaklaştırabilirdin:)

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk yorumu da kendim yapayım, arkadaşlar en alttaki çapraz resimlerin altındaki kötü boşluğu fark ettim ancak dizgiyi çok acele ettirdiler, o alanı böyle bırakmak zorunda kaldım, acemiliğime verin artık...

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yazarken arkadaşımız yorumlamış bile... Coreli yeni yeni öğreniyorum, ufak tefek aksaklıkları 2. sayıda düzelteceğim, ayrıca beğendiğinize sevindim, teşekkürler... (Not: Arkadaşlar ben bir tasarımcı, gazeteci yada programcı değilim, bir polis olarak yapabileceğimin en iyisini vermeye çalıştım)

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi geceler dizginiz acemi biri için oldukça iyi yalnız sayfada haber az sade 2 haber vermişsizin ve alt kısımda içe dönüşlere çok büyük yer ayırmışsınız sayfayı belirten numalar bile manşet kelimesinden büyük inş. diger sayılar daha iyi olacak

Son düzenleme:

nfs

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emeğinize sağlık. Gereken yorumları diğer arkadaşlar belirmişler zaten. Ben de sadece çocukların fotoğrafları konusunda nacizane bir şey söylemek istiyorum. Fotoğrafların renk ayalarıyla bir dahaki sayıda dikkat ederseniz daha da güzel olacağı kanaatindeyim. Saygılar. Çalışmalarınızda başarılar

mehmetbasin

🌱Yeni Üye🌱
zaman gazetesinin aynısı olmuş.... daha başka bişey söylemeye gerek yok bence

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Coreli yeni yeni öğreniyorum, ufak tefek aksaklıkları 2. sayıda düzelteceğim, ayrıca beğendiğinize sevindim, teşekkürler... (Not: Arkadaşlar ben bir tasarımcı, gazeteci yada programcı değilim, bir polis olarak yapabileceğimin en iyisini vermeye çalıştım)

Öncelikle, bu işi yapanlara ve bu mesleğe saygı gösterdiğiniz için sizi yürekten tebrik ediyorum. Bunun dışında,

dizginiz acemi biri için oldukça iyi yalnız sayfada haber az sade 2 haber vermişsizin ve alt kısımda içe dönüşlere çok büyük yer ayırmışsınız sayfayı belirten numalar bile manşet kelimesinden büyük inş. diger sayılar daha iyi olacak

arkadaşımıza katılıyorum. Devamını bekleriz. Kolay gelsin iyi çalışmalar. :)

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlarımın hepsine yorumları için teşekkürler... Dediğim gibi aksaklıkları sizlerin tavsiyeleri ile düzeltmeye çalışacağım, yorumlarınızla zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler...

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. Elazıg polis haberin yanındaki kırmızı bosluk cok anlamsız üstelik orada 2 adet imge olması gereksiz birini elemelisiniz

2. hala Font belirsiz ... kimi başlık büyüh harf, kimisi kucuk harf üstelik font çok kötu hatta puntolar farklı ( standart olusturulmamıs)

3. MANŞET FELAKET: soldaki yazı akmıyor, fotograf çarpıcı degil, hatta fotograf ustune fotograf var ( gazetenin genel gorunumu guzel olsa da ozellikle kullanılan zaman gazetesinin, herkesin begendigi renk renk tonunu manşet bolumu bozmus) orası gazeteden ayrı bır bolum gibi duruyor

4. alt tarafın renk tonu ve ust tarafın renk tonu aynı olmalı

5. en azından olcak gibi duruyor .. 1.sayı ve amator bırı ıcın guzel eline saglık

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dikkate alınacak eleştirilerin ve tavsiyelerin 2. sayıda mutlaka hayat bulacak, teşekkürler....

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz daha özgün çalışılmalı.Alt kısımlar Zaman gazetesinin aynısı olmuş.