Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elazığ Polis Haber Gazetesi

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, şaka bir yana 3 ay öncesine kadar hayatında corel draw ve photospop kullanmamış biri olarak şu anda gazetemizin 3. sayısını hazırlamanın gururunu taşıyorum. Sizlerden gazete dizgisinde gördüğünüz aksaklıkları veya eleştirilerinizi paylaşmanızı isteyerek 1. sayfayı yorumlarınıza sunuyorum... Merak eden olursa diğer sayfaları da sunabilirim. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...

sayfa1mayis5.jpg

sayfa11mayisdkboyut.jpg

sayfa4mayisdkboyut.jpg

Son düzenleme:

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben başarılı buldum gakkoşlara selam:)

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aleyküm selam dostum, yorumun için teşekkürler...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
3 ay gibi bir sürede büyük adım atmışsın tebrik ederim...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
nizampaj olarak bir eleştriye gerek yok. piyasa seviyesine uygun... tipografik olarak fontları gözden geçirebilirsiniz.

En önemli konu bir gazete de fotoğrafların tonları birbiri ile orantılıdır, ya da bir dergide...
yani bir portre pancar gibi bir diğeri limon gibi olmaz. Photoshop ve özellikle renk bilgisi üzerine kendinizi geliştirirseniz amacınıza daha doğru ulaşırsınız. başarılar.

Ulusal gazetelere bakıp fotoğrafları incelerseniz söylemek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nizampaj olarak bir eleştriye gerek yok. piyasa seviyesine uygun... tipografik olarak fontları gözden geçirebilirsiniz.

En önemli konu bir gazete de fotoğrafların tonları birbiri ile orantılıdır, ya da bir dergide...
yani bir portre pancar gibi bir diğeri limon gibi olmaz. Photoshop ve özellikle renk bilgisi üzerine kendinizi geliştirirseniz amacınıza daha doğru ulaşırsınız. başarılar.

Ulusal gazetelere bakıp fotoğrafları incelerseniz söylemek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Önerileriniz için teşekkürler, mutlaka dikkate alacağım.

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abicim basarılı yanlız ufak goze batan bısey dkkatımı cektı 1. sayfada ATAMIZIN resmı gazete baslıgının ustune gelıyo bana kalırsa olmaması gereken bısey tabı profesonel abılerım ne der bılmıyorum

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abicim basarılı yanlız ufak goze batan bısey dkkatımı cektı 1. sayfada ATAMIZIN resmı gazete baslıgının ustune gelıyo bana kalırsa olmaması gereken bısey tabı profesonel abılerım ne der bılmıyorum

Aslında hoş bir fikir olarak düşünmüştüm Atamızın sayfadaki yerini. Atatürkün resimdeki bakış açısını hesaplayarak haber ve fotoğrafı konumlandırdım. Ayrıca resmin gazete logosu yada manşet üzerine gelmiş olması gibi örnekler bugüne kadar birçok ulusal gazetede uygulandı. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz, senin gözüne hitap etmemiş olabilir, saygıyla karşılıyorum, yorumun için teşekkürler Escoder...

Son düzenleme:

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konunun başlığını Nihat Baysal değiştirmiş, konu başlığımda "yorum bekliyorum, yorumlara açığım" gibi geyik yapmadığım halde niye konumun başlığı değiştiriliyor onu da anlamadım, oysa ki alenen kurallara aykırı o kadar çok şey var ki forumda...

futRos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet başarılı bence. :angel:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun başlığını Nihat Baysal değiştirmiş, konu başlığımda "yorum bekliyorum, yorumlara açığım" gibi geyik yapmadığım halde niye konumun başlığı değiştiriliyor onu da anlamadım, oysa ki alenen kurallara aykırı o kadar çok şey var ki forumda...

Reşat Bey.Konu başlığınızın değiştirilme sebebi aşağıdadır.Yoksa konu başlığınız keyfi bir uygulama ile veya hoşumuza gitmediği için değiştirilmemiştir.Kurallara aykırılık tesbit ettiğinizde mesajı yazan üye profilinin altında ihbar butonu var.O butonu kullanmak suretiyle konuyu forum yöneticilerine bildirirseniz gereği yapılacaktır.

238.280 üyesi ,53.500 adet konusu ve 725.261 adet mesajı olan forumda bazı kural dışı konu ve mesajların gözümüzden kaçması da gayet doğaldır.Bizler burada siz üyelerin forumdan azami derecede istifade etmesi için çaba sarfediyoruz.

Bizim gösterdiğimiz çabanın çok çok azını sizler de gösterip kurallara aykırı gördüğünüz husuları ihbar ederseniz bize yardımcı olmuş olursunuz.

Konu başlığınız aşağıdaki gerekçe ile değiştirilmiştir.

Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın Nihat Baysal, benim konu açtığım anda sayfada tam 3 adet konu başlığında "yorum bekliyorum" diyen arkadaş vardı. Benim konumu görüp kural ihlalini tespit ettiğinizde nasıl oluyor da aynı sayfada bulunan diğer ihlaller gözünüzden kaçıyor ben bunu anlayamıyorum. Örneklemek gerekirse;

Deneme çalışmalar, Sayfa 5:

"zaman her halükarda geçiyor asıl geçmeyen dakikalar_yorumlarınızı bekliyrm
anema "

"atm çalışması yorumları bekliyorum
AND REKLAM "

"İlk tipografi denemem,hadi yorum yapın ;) ( 1 2 3)
Özgür Aziz "

Benim burada söylemek istediğim benim şahsıma yapılanlar değil, sadece gösterilen özen eşit şekilde olmalı ve gereken herkese yapılmalı. Kural hatası varsa gereken herkese yapılsın, kimsenin gönlü kırılmasın. Böylelikle bu güzel forumda bulunan ve çalışmalarını paylaşan yüzbinlerce üyenizi üzmemiş olursunuz. Saygılar...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Nihat Baysal, benim konu açtığım anda sayfada tam 3 adet konu başlığında "yorum bekliyorum" diyen arkadaş vardı. Benim konumu görüp kural ihlalini tespit ettiğinizde nasıl oluyor da aynı sayfada bulunan diğer ihlaller gözünüzden kaçıyor ben bunu anlayamıyorum. Örneklemek gerekirse;

Deneme çalışmalar, Sayfa 5:

"zaman her halükarda geçiyor asıl geçmeyen dakikalar_yorumlarınızı bekliyrm
anema "

"atm çalışması yorumları bekliyorum
AND REKLAM "

"İlk tipografi denemem,hadi yorum yapın ;) ( 1 2 3)
Özgür Aziz "

Benim burada söylemek istediğim benim şahsıma yapılanlar değil, sadece gösterilen özen eşit şekilde olmalı ve gereken herkese yapılmalı. Kural hatası varsa gereken herkese yapılsın, kimsenin gönlü kırılmasın. Böylelikle bu güzel forumda bulunan ve çalışmalarını paylaşan yüzbinlerce üyenizi üzmemiş olursunuz. Saygılar...

Orlama olarak günde 25 000 ile 30 000 arası ziyaretçisi olan bir sitede bu gibi ayrıntılar gözden kaçabilmektedir.

Bu durumda siz üyelerin "diğer başlıklar da hatalı ne var ben de hatalı başlık açtıysam, neden sadece benim konum düzeltiliyor" demek yerine ihbar butonunu kullanarak gözümüzden kaçan kural ihlallerini bildirmeniz daha sağlıklı bir forum ortamı için yapılması gereken en doğru hareket olacaktır.

İşe bu noktadan baktımığımızda haksızlığınızı yukarıdaki gibi savunarak da haklı olamayacağınızı belirtir, üye olurken forum kurallarını okuduğunuzu ve üyeliğiniz ile onayladığınızı aksi takdirde bu onay kutucuğunu işaretlemeyerek üye olunamayacağını hatırlatır tekrar forum kurallarını okumanızı öneririm.

İyi forumlar.

resat761

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konuyu daha fazla uzatmayacağım, görüyorum ki anlatmak istediğim anlaşılmıyor. Bugüne kadar forumunuzdan çok istifade ettim, bunun için teşekkür ederek forumdan ayrılıyorum...