Selamlar, deneysel çalışmalarımdan biri. Kullandığım materyallerin görselleri aşağıdadır.
superberdus ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 8 10 Haz 2010 #1 Selamlar, deneysel çalışmalarımdan biri. Kullandığım materyallerin görselleri aşağıdadır.
zgt 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Ocak 2010 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 11 Haz 2010 #2 Merhaba, İlk çalışmanızın renklerini daha çok beğendim. Perspektif ve görsellerin bütünlüğü göze hoş geliyor. Emeğinize sağlık.
Merhaba, İlk çalışmanızın renklerini daha çok beğendim. Perspektif ve görsellerin bütünlüğü göze hoş geliyor. Emeğinize sağlık.
atacoini96 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Haz 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 13 Haz 2010 #3 bende çok beğendim ancak fil biraz daha küçük olabilirmiş ve filin konturlarını yumuşatmanız resime sonradan eklendiğini çaktırmaz
bende çok beğendim ancak fil biraz daha küçük olabilirmiş ve filin konturlarını yumuşatmanız resime sonradan eklendiğini çaktırmaz
superberdus ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 162 Tepkime puanı 8 14 Haz 2010 #4 zgt' Alıntı: Merhaba, İlk çalışmanızın renklerini daha çok beğendim. Perspektif ve görsellerin bütünlüğü göze hoş geliyor. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... atacoini96' Alıntı: bende çok beğendim ancak fil biraz daha küçük olabilirmiş ve filin konturlarını yumuşatmanız resime sonradan eklendiğini çaktırmaz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim değerlendirmeler için.
zgt' Alıntı: Merhaba, İlk çalışmanızın renklerini daha çok beğendim. Perspektif ve görsellerin bütünlüğü göze hoş geliyor. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... atacoini96' Alıntı: bende çok beğendim ancak fil biraz daha küçük olabilirmiş ve filin konturlarını yumuşatmanız resime sonradan eklendiğini çaktırmaz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim değerlendirmeler için.