Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl biliomusun google açıyorsun sonracığıma görsellerde ara diyosun arama çubuğunun orda fotoğraf makinesi simgesi var onu tıklıyorsun sonra resmi yada linki kopyala seçeneği var masaüstündeki resmi aldım yüklettim aynı ve benzer olan resimlerin sitelerini açtı bana çok güzel bi özellikmiş bunu utanarak söylüyorum daha yeni öğrendim
Elbette. Yıllar önce bu konu ile ilgili bir konu açmış sonra kendi cevabımı kendim vermiştim. İlk site (benim bildiğim) TinEye Reverse Image Search sitesiydi. Bana da aynı sebeple lazım olmuştu ...
Elbette. Yıllar önce bu konu ile ilgili bir konu açmış sonra kendi cevabımı kendim vermiştim. İlk site (benim bildiğim) TinEye Reverse Image Search sitesiydi. Bana da aynı sebeple lazım olmuştu ...
Sanırım google sitenin başarısını keşfetti ve hemen el attı. Her işte olduğu gibi bu iştede çok başarılı, tineye den daha kaliteli görsel arama yapıyor..
gönlümün 1. si whatthefont du 2. side tineye .. ama artık kullanmıyorum tineyeyi