Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elit Reklam logo çalışması

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
elitreklamlogo.jpg

yorumlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. logon çok hoş olmuş eline sağlık ama gri tonu biraz daha koyulaştır derim ben.

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence son iki logodan birini kullan derim.2.logo pek iyi durmayacağını düşünüyorum nedeni ise sağ taraftaki E anlamsız geldi bütünleyicilik için yapmışssın ama.

technoon

🌱Yeni Üye🌱
2. logoyu begendim.. 3 ve 4 teki logotype okunamaması sebebiyle logoyu bozmuş..

evet dilaraya katılıyorum belkı 2. logodakı sondakı e harfının ıc cızgısını cıkarırsan onu oyle daha hoş bütünleyebilirsin ve son iki logodakı fontları değiştirmeyi bir dene hoş olmuş yinede ellerine sağlık..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2. çalışman gayet iyi eline sağlık

recepuncu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikinci logoda Elit'in "E" harfi, "t" ve "e" harflerinin yatay çizgilerini birbiri hizasına koyarsan, bakışlara klavuz olmasını sağlayabilirsin. yine Elit 'in "E" harfinden yola çıkarak kullandığın çizginin sondaki ters görünümlüsü yapmak istediğin şey değilmiş gibi geldi bana..bunun yerine "m" harfine yoğunlaş tamamdır derim ben. emeğine sağlık..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence yeni çalışmalar yap. reklam ajansları nasıl logolar kullanır bunu araştır ve örneklere gözat derim ben. alametifarika, orhan ırmak, alice BBDO...bunlar Türkiye'nin en iyi reklam ajanslarından bi kaç tanesi. mesela onların logoları nasıl? sonra baştan belki biraz esinlenerek yeni tasarımlar deneyebilirsin..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
2. logo üzerinde gitmeni tavsiye ederim..
emegine sağlık...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
2. logonu beğendim..onun üzerine gidebilirsin..3. ve 4. çalışmada kullandığın insan figürü çok alışılmış bişi..emeğine sağlık..kolay gelsin..

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
2. logo hoşuma gitti benim eline sağlık...