Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

emlak logo çalışmam Atlas Emlak

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Esselamün aleykum kardeşlerim

hayırlı ramazanlar haddimce emlak logo çalışmam eleştirilerinizi bekliyorum

atlasge8.jpg

Benzer konular

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence 2 yada 3 üzerinde çalış eline sağlık

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım kusura bakma ama çok acemice olmuş çok çalışman gerek derim ben

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadelik yönünde daha ne kadar sade olabilirki...eleştirelerinize teşekkür ederim örnek bir çalışma hazırlayıp sunarmısınız ustaca eksiğimizi görürüz

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
burda daha iyi olmanız için eleştiriliyorsunuz, insanlar kendilerince hata gördükleri yeri söyleyip fikir veriyor kimse bir örnek yapmak zorunda değil.siteyi gezdiyseniz bir dünya çalışma var her eleştirimize örnek yapsakk sanırım demek istediğimi anladınız siz:)

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk cümbüşü olmuş bunlar... sana tavsiyem yapacağın logolarda (firmanın durumuna göre değişir tabii) tek renk olmasada iki renk üzerinde çalış, logolarda da filtre, erime ve degrade gibi baskıda ve baskı sonrasında seni zorlaştıracak photoshop efektlerinden uzak dur mümkün olduğunca. saygılar

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
atlasoa0.jpg

yorumlar için teşekkür ederim son olarak bunuda yaptım

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ve a.s Logolarda bu çatı figürü yeterince kullanıldı kanımca..Yinede Son gönderdigin kullanılabilir... Yorumlarada tepki gösterme senin daha iyi isler cıkarabilmen icin hepsi.. İyi calismalar

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 numara lı çalışma daha hoş olmuş bence iyi çalışmalr

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
genelde bu emlak logolarında neden hep çatı kullanılır merak ederim.
hani çatısı olmayan bir emlak logosu farklı bir sektöremi hitap ediyor.???

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genelde bu emlak logolarında neden hep çatı kullanılır merak ederim.
hani çatısı olmayan bir emlak logosu farklı bir sektöremi hitap ediyor.???

al bendende o kadarama vip istek adam özellikle çatılı bacalı istedi.

eleştirileriniz için teşekkür ederim. ve ek olarak şu bana ait sözü demek isterim.

Başarı yolunda en büyük tümsek övülmektir...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
a.s
kardeşim seninde mübarek olsun sadece sende suç yok müşteri bıktırdı baca olsun çatı olsun anahtar olsun sanırım 100 lerce emlak ve inşaat logosu yaptım bunlardan 99 çatı yada baca tekrar parantez açıyorum ( bunu müşteri istiyo)ve şimdi soruyorum müşterimi istedi? senmi böle yaptın onu cevabını aldıktan sonra eleştri ve yorumlarımı yapıcam.

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben miço ya katılıyorum çk fazla renk var. Bence çatıyla biraz oynasan yani hem a harfini anımsatsa hem çatıya benzese nasıl olur:)

cemtutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emlak deyince neden hep akla ilk kırık çatılı bir villa gelir anlamam. Çalışmalar güzel olmuş ama çok klasik fikir bence, daha yaratıcı olabilirsin.

cemtutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ah pardon tüm yorumları okumadan yorum yapmışım. müşteri istedi demişsin. Ama bence şu nokta da önemli; iyi bir tasarımcı müşterisini etkileyip yönlendirebilmeli.
kolay gelsin

turguts

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kusura bakma sana kim grafikerlik bir meslektir programları kullanmayı öğren yaparsın bu işi dediyse yalan söylemiş. lütfen bu işi yapacaksanız mesleğinize saygı gösterin ve etrafınıza bakmayı öğrenin üzgünüm acımasız gelebilir bu eleştiri ama bu reklamcılığın hakkettiği saygınlığı bulması için hepimizin yapması gereken bir özeleştiri. lütfen ya kendinizi geliştirin ve iyi işler yapmaya çalışın illa mutfağında olmanız gerekmiyor reklamcılığın iyi fikirleriniz olabilir bırakın başkaları uygulasın. şu kısırdöngüden kurtulalım artık.