Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Engellilere Destek Merkezi Afiş Çalışmam

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar merhaba. Çalışma 70x100 olarak çalışıldı. Uygulanan oturma bankı tamamen tarafımca düşünülüp 3d çalışma yapılarak uygulanmıştır. afişin sloganı da bana aittir. Engelsiz yaşama destek merkezi adında bir kuruma bağlı olarak hizmet veren yerin tanıtımı yapılmıştır.

Eleştirilerinizi beklerim...
afisomer.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslına bakarsan sadece 3D görselini kullanman yeterliydi. (slogan + görsel + belediye logosu sıralaması ile) alttaki broşür tadındaki ek gereksiz.

Tebrik ediyorum.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslına bakarsan sadece 3D görselini kullanman yeterliydi. (slogan + görsel + belediye logosu sıralaması ile) alttaki broşür tadındaki ek gereksiz.

Tebrik ediyorum.

Aslında söylediklerinde bir afiş için çok haklısın. Fakat afişi tamemen broşür tadında istedikleri için bu şekilde çalıştım. iç mekanda sunum yaparak kullanıldı afiş.

Yorum için teşekkürler.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
102 kişi bakmış 2 yorum var sadece :((

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet başarılı ama alt kısımdaki (afiş için) gereksiz kalabalık konusunda creedwar'a katılıyorum.
Müşteri işin tadını iyice kaçırdı zaten, biz neden bukadar eğitim aldık anlamış değilim.. Neyse konu uzar..

Tebrikler..

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet başarılı ama alt kısımdaki (afiş için) gereksiz kalabalık konusunda creedwar'a katılıyorum.
Müşteri işin tadını iyice kaçırdı zaten, biz neden bukadar eğitim aldık anlamış değilim.. Neyse konu uzar..

Tebrikler..

velinimet daima haklıdır derler ya :)) doğru söylüyon ama elden ne gelir.. yorum için sağol

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
velinimet daima haklıdır derler ya :)) doğru söylüyon ama elden ne gelir.. yorum için sağol

Veliniğmet olduğu kesin lakin haklı olduğu konusunda hemfikir değiliz. Müşteri gelir isteğini belirtir hangi mecraya uygunsa çalışma ona göre hazırlanır, afişse afiş, katalogsa katalog, el ilanıysa el ilanı, bukadar ve bununda açıklamasıda müşteriye yapılmalı, bilsin, öğrensin...

Bana ordan yap bi karışık demedikleri kaldı o da yakındır :smile:
Hazır olun millet :wink:

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık - resimler konusunda arkadaşlara katılıyorum ve istenilen olduğu için diyecek bir iş kalmıyor ama düşüncen süper başarılar..

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sağlam bir bilgi ve teknikle yapılmış bir iş. Aşağıdaki broşür kıvamı ek konusunda arkadaşlara katılıyorum. Ama afiş ve ek ayrı ayrı incelenirse gayet güzel iş.

Grafikerlik hayalgücüdür diyen arkadaşlar baksın bakalım. Bu çalışma tipografi, kompozisyon, renk bilgi olmadan yapılabilirmiydi?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
amacına uygun,
pırıl pırıl başarılı bir çalışma
alt tarafıda güzel, üst tarafıda güzel
olması gerektiği gibi olmuş emeğinize sağlık!

ben beğendim.

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çok güzel hoş bir çalışma olmuş..
tebrikler....

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler...

fatmaycatak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allta ki kalabalıklık dışında bence de gayet güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık..

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için teşekkürler....