Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eps kurumsal cepli dosya :D

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
graphic1o.jpg

son çalışmam...

Son düzenleme:

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
düşünce güzel..... ama çok büyük görseller kullanmışsın insan vktörlerini biraz küçültmelisin bence.... gri renk yerinede başka kullana bilirsin mavi tonuna uyacak...şekilde bence broşür cart curt yazılarında arkada olması daha hoş olur....sonuçta dosya olarak kullanılacak...ön kısma reklamı andıracak güzel sade bir tasarım yapmalısın çünkü müsteriler bu dosyaya göre sizi değerlendirirler....onlarda baktığında çok güzel olmuş gibisinden düşünerek iş verebilir....

yorumlarımı sakın yanlış anlama çok güzel düşünmüsün birazdaha üzerinde çalışsan çok güzel bir iş çıkartırsın kolay gelsin...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Kapaktaki insan vektörelleri çok büyük olmuş. Matbaa dijital baskı diye devam eden yazılar fontu güzel değil ve çok büyük olmuş .Mavi ve gri renk uyumu pek hoş değil başka bir renk kullanılabilir.Biraz daha özen gösterilirse iyi olabilir.:wink:

creative.tr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pespektif sorunu ve yazıların buyuklugu gozleri fazlası ile yoruyor...insan silüetleri gunumuzde artık demode oldu...ve KESKİN mi KESİN mi arasında takıldım,her ikisindende bir sonuc cıkaramadım...bence biraz daha estetizm odaklı ve sade calısmalısın...yaptıgınız işle alakalı genel baslık kullanmalı diger tefarruatları (dosya olacakmış) dosyanın içine gri tonlama ile koymalısın.bunlar naçizane fikirlerim dikkate alırsın almazsın sana kalmış...ama bana sorarsan birz daha ince detaylar dusunerek yeni bastan farklı bişey yap.kolay gelsin...

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
bunu zaten öncekileri silip yapmıştım:D
yorumlarınız için teşekkürler :D

clox

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar cepli dosyanın vektörel hali lazım...yardım????

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma genel olarak güzel olmuş, fakat arkadaşların dediği gibi kapak üzerindeki insan

figürlerinin büyüklüğüne katılıyorum, iyi çalışmalar. Emeğine sağlık.