Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Esinlenme Sonucu Ortaya Çıkan Bir Kartvizit

Benzer konular

lusy90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu senin yaptıgn çalışma değil .D

Grekonia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynen katılıyorum bunu sen yapmamıssın :D

FC82

🌱Yeni Üye🌱
yok artık , bari sağda solda ben grafikerim falan demeyin.

sunshine20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu işin içinde olmasak sana inancazda malesef çalıntı fotolarla kandıramazsın bizleri:))

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arama motorlarına 'kartvizit' yazıp pideci, tostcu kartı koysaydın daha iyi olurdu.. (ç)alıntı olduğunu anlamazdık :)

EsatALABORA

🌱Yeni Üye🌱
Anlamadığım nokta neresini nereden çalmışım kimse birşey demeden ardı sıra aynı şeyleri tekrar edip duruyor. Eğer bu çalışmayı başka bir yerde gördüğünüzü iddaa ediyorsanız söyleyin hak vereyim size. Ha benim çalışmama laf söylerken burada dinime küfreden müslüman olsa diyecem anlamayacaksınız bende uzatmayacam. Sunumu kastediyosanız nette kullanılan bütün sunumlar zaten neredeyse hazır ve benzerdir ama kartvizit tasarımını diyorsanız tasarım benimdir kimseden de çalmadım... Malum grafiker vb laflara da cevabım sitedeki diğer çalışmalarım olacaktır herhalde ama bu gidişle eklediğime de pişman olacam sanırım.

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anlamadığım nokta neresini nereden çalmışım kimse birşey demeden ardı sıra aynı şeyleri tekrar edip duruyor. Eğer bu çalışmayı başka bir yerde gördüğünüzü iddaa ediyorsanız söyleyin hak vereyim size. Ha benim çalışmama laf söylerken burada dinime küfreden müslüman olsa diyecem anlamayacaksınız bende uzatmayacam. Sunumu kastediyosanız nette kullanılan bütün sunumlar zaten neredeyse hazır ve benzerdir ama kartvizit tasarımını diyorsanız tasarım benimdir kimseden de çalmadım... Malum grafiker vb laflara da cevabım sitedeki diğer çalışmalarım olacaktır herhalde ama bu gidişle eklediğime de pişman olacam sanırım.

Emin ol çalışma sana ait olsa bu kadar laf söylenmezdi .

lastdream

🌱Yeni Üye🌱
tasarım özgün olabilir. sadece sunuş amacı ile piyasada sık görebileceğiniz bir mock-up kullanılmış. aynı mock-up dosyası bende de mevcuttur. kartvizit sunumlarında sıkça kullanırım, gayette hoş gösterir..

EsatALABORA

🌱Yeni Üye🌱
Herkes fikrini söyleyebilir buna saygım var elbette ama neden söylenmeden bir karalama varsa o zaman canım sıkılır işte. İlk defa tasarım yapan birisi değilim kendi üyeliğim altında olmasa da baska tasarımlarda paylaştım fikir almak için sadece, başlıkta da yazmışım esinlenme sonucu ortaya çıkan bir kartvizit diye ama... Neyse ya sorun değil öyle bilmek isteyen öyle bilsin.

lastdream' Alıntı:
tasarım özgün olabilir. sadece sunuş amacı ile piyasada sık görebileceğiniz bir mock-up kullanılmış. aynı mock-up dosyası bende de mevcuttur. kartvizit sunumlarında sıkça kullanırım, gayette hoş gösterir..

Bende önceki mesajımda bunu belirttim zaten sunum için kullandığım mock-up hemen hemen herkes tarafından kullanılan bir sunum dosyası ama ben kartvizit tasarımına yorum beklerken herkes buna bakarak çalıntı yapmışsın, malum grafiker vs demiş. Aynısını GraphicRiver tarzı yerde gördükleri zaman da vay be adamlar yapmış derler :) Ben diyeceğimi dedim tasarımı eleştiren olursa amenna fikirlere saygım sonsuzdur ve hatalarımı buna göre düzeltirim sonuçta benim göremediğimi bir çok kişi görebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yubak

🌱Yeni Üye🌱
hırsız nerden arakladın bunu :smile:

EsatALABORA

🌱Yeni Üye🌱
Konuyu durduk yere hortlatacam ama sadece kartvizit sunumu için kullandığım mock up dosyasından dolayı tasarımlarıma (ç)alıntı veya bana ait olmayıp da aitmiş gibi gösterilmiş muamelesi gösterilmesi ne anlama geliyor anlamıyorum ? Eğer ısrarla bana bu muamele gösterilecekse de soracağım iki soru var:

1- Sunum (Mock Up) haricinde bu tasarımı başka bir yerde gördüyseniz ortaya çıkarın.

2- Neredeyse tüm tasarım işiyle ilgilenenler "graphicriver.net" sitesini bilirler. Orada kartvizit sunumları da benim bu forumda paylaştığım tasarımlardaki gibidir. Oradaki sunumların hepsi birbirinden farklı ve kişiye özel midir ?

Paylaşımları yaptığım dönemde ben de tasarımlarımı orada satışa sunmak istemiştim ve fikir edinmek için öncesinde burada paylaşmıştım fakat orada kabul gören tasarımlar burada çalıntı damgası yedi. Yine de yorum ve görüşler için teşekkür ederim ki kulağıma küpe oldu ve burada paylaşmayı bıraktım.