Herkes fikrini söyleyebilir buna saygım var elbette ama neden söylenmeden bir karalama varsa o zaman canım sıkılır işte. İlk defa tasarım yapan birisi değilim kendi üyeliğim altında olmasa da baska tasarımlarda paylaştım fikir almak için sadece, başlıkta da yazmışım esinlenme sonucu ortaya çıkan bir kartvizit diye ama... Neyse ya sorun değil öyle bilmek isteyen öyle bilsin.
lastdream' Alıntı:
tasarım özgün olabilir. sadece sunuş amacı ile piyasada sık görebileceğiniz bir mock-up kullanılmış. aynı mock-up dosyası bende de mevcuttur. kartvizit sunumlarında sıkça kullanırım, gayette hoş gösterir..
Bende önceki mesajımda bunu belirttim zaten sunum için kullandığım mock-up hemen hemen herkes tarafından kullanılan bir sunum dosyası ama ben kartvizit tasarımına yorum beklerken herkes buna bakarak çalıntı yapmışsın, malum grafiker vs demiş. Aynısını GraphicRiver tarzı yerde gördükleri zaman da vay be adamlar yapmış derler
Ben diyeceğimi dedim tasarımı eleştiren olursa amenna fikirlere saygım sonsuzdur ve hatalarımı buna göre düzeltirim sonuçta benim göremediğimi bir çok kişi görebilir.