Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eski bir afiş çalışmam...

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ilk paylaşımımı eski bir afişimi koyarak başlıyorum. Resimdeki benim bu arada.. ;) Yorumları bekliyorum...

Benzer konular

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmus ..ama sanırım tek göze carpan yani benim dikkatimi ceken;kendi vucut kesimini pek iyi yapamamıssın..onun dısında cok ta kötü değil valla..eline saglık hoş olmus gercekten :) ;);)

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine sağlık güzel olmuş.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmus ..ama sanırım tek göze carpan yani benim dikkatimi ceken;kendi vucut kesimini pek iyi yapamamıssın..onun dısında cok ta kötü değil valla..eline saglık hoş olmus gercekten :) ;);)

Yorumlarınız için saolun Vucüt kesimi derken neyi kasttettin anlamadım... :)

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burda değerlendirme yapılacak birsey goremiyorum.bir yazı 2 resim.tasarımsal birsey yok yani.vicut kesimi derken sen ordaki adamı lasso veya benzeri bir toolla baska resimden kesip ayırmadınmı?onu demek istiyor.bence biraz daha yaratıcılıgını zorla arkadasım...daha iyi seyler cıkacaktır.emin ol..boyle cok basit olmus....

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burda değerlendirme yapılacak birsey goremiyorum.bir yazı 2 resim.tasarımsal birsey yok yani.vicut kesimi derken sen ordaki adamı lasso veya benzeri bir toolla baska resimden kesip ayırmadınmı?onu demek istiyor.bence biraz daha yaratıcılıgını zorla arkadasım...daha iyi seyler cıkacaktır.emin ol..boyle cok basit olmus....

Emeğe saygın olmadığını görüyorum o yüzden yorumuna cevap yazmaya tenezzül etmiyorum...

idris29

🌱Yeni Üye🌱
guzelll

idris29
güzel olmuş eline sağlık ama yazı gözü yoruyor biraz daha okunur olsa daha olacak başarılar