Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eski bir afiş çalışmam

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eski bir afiş çalışmam..yorumlarınız değerlidir..saygılarımla

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

Benzer konular

Kasmer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renklerin seçiminde hata yapmşsn keşke yeşil kullanmasaydn . Ama güzel olduğunu belirtmem gerek ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanız CMYK modunda yüklendiği için bazı tarayıcılar tarafından görüntülenememektedir.
RGB modunda kaydedip düzelt butonunu kullanarak tekrar yükleyin.

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanız CMYK modunda yüklendiği için bazı tarayıcılar tarafından görüntülenememektedir.
RGB modunda kaydedip düzelt butonunu kullanarak tekrar yükleyin.

düzelttim üstadım yeni üyeyim bu konuda bilgim yoktu saygılarımı iletiyorum

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sana soralım.. Eski bir çalışmam demişsin.. Şimdi yapsaydın bu çalışmayı, neleri yapmazdın?
nerelerinde hatalar var?

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sana soralım.. Eski bir çalışmam demişsin.. Şimdi yapsaydın bu çalışmayı, neleri yapmazdın?
nerelerinde hatalar var?

öncelikle buranın bir sınav yeri olduğunu düşünmüyorum üstat.bakarsın tasarımlara beğenirsin yada beğenmezsin tenezzül edersin yada etmezsin düşüncelerini yazarsın..ama saygımdan ötürü sorunuzu cevaplamak istiyorum..şimdi olsa yıldızların hepsini eşit büyüklükte yapmazdım kayan yıldızı daha kaliteli yapardım ve renk uyumunu daha iyi sağlardım tepede duran logoyu müşteri istediği takdirde yine tepeye koyardım..saygılar

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sınav yeri değil tabiki. Savunmaya geçmeyenize gerek yok, kötü bişey demiyorum. Bu çalışmanda bizden ne tür yorum bekliyorsun? şurası olmamış burası olmamış denmesinimi? onu anlamadım sadece. Eski bir çalışma dediğin için zaten sende eleştirebiliyorsun çalışmanı, şimdi olsa daha farklı yapardım diyorsun zaten.. bizdendemi 'daha farklı yapman gerekir' dememizi bekliyorsun.. öyle istiyorsan söyleyeyim yıldızlar olmamış.

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sınav yeri değil tabiki. Savunmaya geçmeyenize gerek yok, kötü bişey demiyorum. Bu çalışmanda bizden ne tür yorum bekliyorsun? şurası olmamış burası olmamış denmesinimi? onu anlamadım sadece. Eski bir çalışma dediğin için zaten sende eleştirebiliyorsun çalışmanı, şimdi olsa daha farklı yapardım diyorsun zaten.. bizdendemi 'daha farklı yapman gerekir' dememizi bekliyorsun.. öyle istiyorsan söyleyeyim yıldızlar olmamış.

genelde insanlar buraya çalışmalarını atarki kendi göremediği yanlışları başka pencerelere başka gözlere sunar..tabiki şurası olmamış burası olmamış veya şurası çok iyi veya berbat bi çalışma yada sağlam bi çalışma vs. yorumları bekleyerek göze alarak attım.Sen soramazsınki bunu buraya niye attın diye ozaman bende sana sorarım bu platformda ne işin var diye..

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genelde insanlar buraya çalışmalarını atarki kendi göremediği yanlışları başka pencerelere başka gözlere sunar..tabiki şurası olmamış burası olmamış veya şurası çok iyi veya berbat bi çalışma yada sağlam bi çalışma vs. yorumları bekleyerek göze alarak attım.Sen soramazsınki bunu buraya niye attın diye ozaman bende sana sorarım bu platformda ne işin var diye..

Kardeşim anlatamıyorum herhalde.. Zaten diyorum senin gordüğün hataları söyleyecek herkez..
Misal; ben yıldızlar olmamış dedim. Sen zaten biliyorsun yıldızların olmadığını, bunu sende söylüyorsun şimdi daha farklı yapardım diye..yeni yapılmış bir çalışma olsaydı ve sen bu konuda fikir sorsaydın anlaşılırdı.. Şurayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu filan, ozaman söylenebilirdi..

Neyse anlaşamıyoruz, senin doğruların benim doğrularım değil.. kolay gelsin..

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeşim anlatamıyorum herhalde.. Zaten diyorum senin gordüğün hataları söyleyecek herkez..
Misal; ben yıldızlar olmamış dedim. Sen zaten biliyorsun yıldızların olmadığını, bunu sende söylüyorsun şimdi daha farklı yapardım diye..yeni yapılmış bir çalışma olsaydı ve sen bu konuda fikir sorsaydın anlaşılırdı.. Şurayı şöyle yapsaydın daha iyi olurdu filan, ozaman söylenebilirdi..

Neyse anlaşamıyoruz, senin doğruların benim doğrularım değil.. kolay gelsin..

belkide benim göremediklerimde vardır? en iyi değildim herşeyi göremem..hem benim gördüklerimi sen polemik yaratınca söyledim..en son söylediğini 'yıldızlar olmamış' en başta söyleyecektin.ne gerek var kasılıp polemik yaratmaya..benim paylaşma amacım farklı gözlerden bakabilmek tasarımlarıma.ama senin amacını çözemedim..neyse uzatmaya gerek yok

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben sadece soru sorarak başladım, sen polemiğe çevirdin.. yukardakileri iyi oku

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sadece soru sorarak başladım, sen polemiğe çevirdin.. yukardakileri iyi oku

senin sorun çok 'sorundu' çünkü temiz bir soru değildi.ayrıca çok güzel anlatıyorsun da anlamakta güçlük çektiğini gördüm.beğendiysem beğendim beğenmediysen beğenmedim kusur bulduysan şurası kusurlu deyip geçeceksin.belkide senin gördüğün bir kusuru ben görememişimdir olamazmı..uzatmayalım güzel kardeşim ben burda ilk yaptığım çalışmalardan tut son yaptığım çalışmalara kadar paylaşırım bu kimseyi bağlamaz..hadi kolay gelsin

Hamit Erdönmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senin sorun çok 'sorundu' çünkü temiz bir soru değildi

ben sadece -soru sordum diyorum hala sen -soru değil 'sorun' diyorsun..
burada sorunlu kişi varsa, oda soruyu sorun olarak kabul eden kişidir.

ayrıca çok güzel anlatıyorsun da anlamakta güçlük çektiğini gördüm

çelişkiler içinde yüzüyorsun..

ben burda ilk yaptığım çalışmalardan tut son yaptığım çalışmalara kadar paylaşırım bu kimseyi bağlamaz

evet bunlar beni bağlamıyor..

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sadece -soru sordum diyorum hala sen -soru değil 'sorun' diyorsun..
burada sorunlu kişi varsa, oda soruyu sorun olarak kabul eden kişidir.

çelişkiler içinde yüzüyorsun..

evet bunlar beni bağlamıyor..

seni bağlamıyorsa ozaman bana neden eski çalışmanı paylaştın ne dememizi bekliyorsun gibi sorular sorma hakkına sahip değilsin..
buda bir çelişkimidir ? bence öyledir..
ben çelişki içinde yüzüyorsam eğer sen boğuluyorsun..
sorun 'sorun' yaratacak cinstendi..sorun yaratmak isteseydim o sorunu cevaplamaz saygımı sunmazdım..
var mı hala bir sorun 'sorun' ?...