Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eski Pepsi Reklamı tek kelime ile hala muhteşem

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Hususi olarak açıp izlediğim bir reklamdır... Şimdi bir kere izledim, sonra baştan yine izledim... yine izlerim:)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten de çok başarılı bir reklam..İzlerken keyif veriyor insana..Teşekkurler irem.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hususi olarak açıp izlediğim bir reklamdır... Şimdi bir kere izledim, sonra baştan yine izledim... yine izlerim:)

benimde kimbilir kaçıncı izleyişim oldu... Görünce reklamı şeker bulmuş gibi oldum :)

Gerçekten de çok başarılı bir reklam..İzlerken keyif veriyor insana..Teşekkurler irem.

ben teşekkür ederim eminecim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tarzlarını beğenmesem de Pink sağlam gırtlağa sahiptir ve bu reklamda bikaçsene önce baya bir ses getirmiştir..Pepsi, Coca ile rekabet edemese reklam yatırımlarını beğeniyorum ben..Teşekkürler irm:p

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Pepsi reklamlarının değişilmez ismiydi Michael Jackson çok seviyordum.Ama bu reklamda çok güzeldi. :smile:

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Banda sürekli kendisini izleten bir reklam. Bunda reklamın bir bütün olarak mı parmağı var yoksa Britney - Beyonce - Pink (bu üçlü dışında kim olabilirdi diye düşündüğümde asla aklıma başka isim gelmiyor) üçlüsünün mü parmağı var bilmiyorum ama şu anda bu tür içecekleri içmemeye özen göstersem de, reklamın ilk çıktığı dönem bana pepsi içirtmişti...

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Nostaljiyi her zaman sevmişimdir...tskler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Banda sürekli kendisini izleten bir reklam. Bunda reklamın bir bütün olarak mı parmağı var yoksa Britney - Beyonce - Pink (bu üçlü dışında kim olabilirdi diye düşündüğümde asla aklıma başka isim gelmiyor) üçlüsünün mü parmağı var bilmiyorum ama şu anda bu tür içecekleri içmemeye özen göstersem de, reklamın ilk çıktığı dönem bana pepsi içirtmişti...

şahsım adına bu 3 ünlüyü bir arada toplamakla çok iyi bir seçim yapmışlar. Özellikle ben Pink baskınlığına bayıldım.

Rica ediyorum arkadaşlar iyi seyirler.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Savaşma - Seviş diyen reklamların öncülerinden.. :D gerçekten bu tarz sertlikle bir ürün bu kadar etikili anlatılabilirdi.. İzledikçe izleyesim geliyor.. :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten ses getiren akılda kalıcı bir reklam teşekkürler irem...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya bu birbirinden muhteşem 3 hatunu bir arada görmek gerçekten müthiş ya!!!Unutulmaz reklamlardandı..
Hatırlattığın için çok saol
Saygılar