Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

etiket hakkında yardım

hell_es

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar kolay gelsın,crel de etiket cıkarabılırmıyım,eğer bir ımkanın varsa detaylı bi sekılde bılgı verırmısınız,corel12 kullanıyom yardım edersenız sevınırım

Benzer konular

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
nasıl bir etiket düşünüyosunuz bilmiyorum ama. bunu corelde istediğiniz ebatlarda çizmeniz gerek. yani hazır bir standart şablon söz konusu değil. ama office publisherde böyle bi özellik var.
daha net bilgiler verirseniz detaylı yardımcı olmaya çalışırız.

hell_es

🌱Yeni Üye🌱
saol tsk,a-4 ebatında stıkır dusunun yazdığımız adreslerı prıntırdan oraya yazdırıcağız bunun ıcınde bana hangı program lazım

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım şimdi hazır stickerler var A4 sayfada 16 lı 32 li gibi. hazır yapışkanlı oluyo.
böyle bi şeyin üzerinemi yazdıracaksınız.
eğer öyle ise ölçüleri önemli...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
sticker ın ölçülerinde corelde bir tablo oluştur daha sonra printerdan denemek üzre bi aydınger çıkış al şayet oturuyorsa sticker ın üzerine basılcakları oturt daha sonra çıkış alırkende yaptığın tablonun çizgilerini none yaparsan sorununu sanırım çözer kolay gelsin...

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Layout menüsünden Page setup'ı seçin. Options penceresi açılacak. Page bölümü altında Label'i seçin. Sağ tarafta normal paper seçilidir. Buradan da Label'i seçin. Iso standartlarında onlarca etiket şekli listelenecektir. Kırtasiyeden alacağınız sticker'ların kutusunda kağıdın özelliği yazar. CorelDRAW'da da bunların karşılıklarını bulabilirsiniz. Örneğin Avery Pin 4xxx serisi gibi. Sticker'lara yazılacak yazılar için de bir veritabanı oluşturup coreldraw'ın iyi bir özelliği olan print merge'yi kullanabilirsiniz.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Layout menüsünden Page setup'ı seçin. Options penceresi açılacak. Page bölümü altında Label'i seçin. Sağ tarafta normal paper seçilidir. Buradan da Label'i seçin. Iso standartlarında onlarca etiket şekli listelenecektir. Kırtasiyeden alacağınız sticker'ların kutusunda kağıdın özelliği yazar. CorelDRAW'da da bunların karşılıklarını bulabilirsiniz. Örneğin Avery Pin 4xxx serisi gibi. Sticker'lara yazılacak yazılar için de bir veritabanı oluşturup coreldraw'ın iyi bir özelliği olan print merge'yi kullanabilirsiniz.

çok teşekkürler üstat bir şey daha öğrenmiş olduk sayenizde.
iyiki varsınız. allah razıolsun.
iyi çalışmalar.