Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

etiket tasarımı

bereketofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir başka çalışmamı gönderiyorum lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz her türlü eleştiriye açığım
krakerjx5.jpg

helvaqh9.jpg

Benzer konular

mediamania

🌱Yeni Üye🌱
helva resmi biraz sorunlu gibi. bide konya resmin altında kalmış. Ama hakkaten helva resmi tarama gibi.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimlere albenilik katmalisin photoshopta canlandirma yaparsan hos olur.ilk calismanda ise logo hos degil.ve zemin cok koyu olmus.boyle citirdatmayi veya susami hatirlatan renk olsa daha hos olurdu diye dusunuyorum mesela sepya?

bereketofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler birincisi helva resmi tarama mecburiyetten ilk resim için söylemiş olduğunuz zemin rengini deneyeceğim firma logosu ise sabit

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resimler biraz mat gibi. Tarama olsa dahi photoshoptan ayarlanabilir. Eline sağlık.

esmma

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmada çok fazla kraker konulmuş bence az ve daha albenisi olan bir kraker konulsaydı daha hoş olurdu.zemin rengide kötü. ikinci çalışmada ise helva resmi hiç çarpıcı ve lezzetli görünmüyor.daha iyi birşey ortaya çıkması için üzerinde çok çalışman gerekli...
başarılar...

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Hocam beni yanlış anlamazsanız biraz Daha daha yada şöyle söyliyeyyim çok çalışman lazım isterseniz Piyada ki ve Froumda Bulunan Arkadaşların Tasarımlarını bir kontrol et senin kesin ufkunu açacağına inanıyorum

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
ufak tefek teknik hatalar mevcut

bereketofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim herkese. ama ben zaten amatör biriyim ve kendimi geliştirmek adına burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.her bir eleştiri benim için artı demektir.ancak bu yolla profesyonelliğe gidilebileceğine inanıyorum.belki de haksızım.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikinci resimde söylenen söylenmiş zaten. yalnız barkodu neden öyle gözümüze soktun ki...
çomu lazımdı büyük olması. cihaz okumaz filan diyemi düşündün...
hadi kolay gelsin... gelebilirse tabii....

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim herkese. ama ben zaten amatör biriyim ve kendimi geliştirmek adına burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.her bir eleştiri benim için artı demektir.ancak bu yolla profesyonelliğe gidilebileceğine inanıyorum.belki de haksızım.

arkadaşım tabiki baka baka göre göre tartışa tartışa örenecez hepimiz. hepimizin bi eksigi vardır zaten onun için burdayız . ayrıca amatörüm demişinde yaptıgın işlere bakılacak olursa bu firmalar öle cap pat firmalar deil :) hepsi köklu iş yapan firmalar amatör olarak mı bunlara iş yapıyosun :) onu merak ettim

hayrullahdeniz

🌱Yeni Üye🌱
susamlı cubuk etıketı fon reklerı urunu bogmus daha kontras renkler kullanırsanız emınım dehe ıyı olur kolay gelsın

ziyade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence haksız değilsin, bu yolda ilerlemelisin ve olumsuz eleştiriler üzerinde kesinlikle kızmadan, sinirlenmeden durmalı ve eksiklerini düşünüp düzeltmeye çalışmalısın..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok karışık, fontlar olsun resimler olsun belli bir çizgi oluşturmalısın kendine. Çok fazla font ve soluk renkler + kalitesiz resimler kullanmışsın.