Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimlere albenilik katmalisin photoshopta canlandirma yaparsan hos olur.ilk calismanda ise logo hos degil.ve zemin cok koyu olmus.boyle citirdatmayi veya susami hatirlatan renk olsa daha hos olurdu diye dusunuyorum mesela sepya?
yorumlar için teşekkürler birincisi helva resmi tarama mecburiyetten ilk resim için söylemiş olduğunuz zemin rengini deneyeceğim firma logosu ise sabit
ilk çalışmada çok fazla kraker konulmuş bence az ve daha albenisi olan bir kraker konulsaydı daha hoş olurdu.zemin rengide kötü. ikinci çalışmada ise helva resmi hiç çarpıcı ve lezzetli görünmüyor.daha iyi birşey ortaya çıkması için üzerinde çok çalışman gerekli... başarılar...
Hocam beni yanlış anlamazsanız biraz Daha daha yada şöyle söyliyeyyim çok çalışman lazım isterseniz Piyada ki ve Froumda Bulunan Arkadaşların Tasarımlarını bir kontrol et senin kesin ufkunu açacağına inanıyorum
yorumlarınız için teşekkür ederim herkese. ama ben zaten amatör biriyim ve kendimi geliştirmek adına burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.her bir eleştiri benim için artı demektir.ancak bu yolla profesyonelliğe gidilebileceğine inanıyorum.belki de haksızım.
ikinci resimde söylenen söylenmiş zaten. yalnız barkodu neden öyle gözümüze soktun ki... çomu lazımdı büyük olması. cihaz okumaz filan diyemi düşündün... hadi kolay gelsin... gelebilirse tabii....
yorumlarınız için teşekkür ederim herkese. ama ben zaten amatör biriyim ve kendimi geliştirmek adına burda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.her bir eleştiri benim için artı demektir.ancak bu yolla profesyonelliğe gidilebileceğine inanıyorum.belki de haksızım.
arkadaşım tabiki baka baka göre göre tartışa tartışa örenecez hepimiz. hepimizin bi eksigi vardır zaten onun için burdayız . ayrıca amatörüm demişinde yaptıgın işlere bakılacak olursa bu firmalar öle cap pat firmalar deil hepsi köklu iş yapan firmalar amatör olarak mı bunlara iş yapıyosun onu merak ettim
bence haksız değilsin, bu yolda ilerlemelisin ve olumsuz eleştiriler üzerinde kesinlikle kızmadan, sinirlenmeden durmalı ve eksiklerini düşünüp düzeltmeye çalışmalısın..