Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Etilerdeki Ajansımıza Freelance Bayan Grafiker Aranıyor.

thenefo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nefo.org
Etilerdeki Ajansımıza Freelance olarak çalışıcak bayan grafiker arıyoruz.

görüşmeler birebir yüz yüze olarak ajansımızda yapılıcaktır.

Özellikle illustrator, freehand, photoshop, indesign, Mutluka ama Mutlaka 3D Max Bilmesi gerekiyor.

Cengiz Topel Sok. Uçaksavar Altı No: 24 Etiler / İstanbul

Tel: *******
E-mail: ********

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
freelance çalışacaksa neden bayan ve neden görüşmeler yüzyüze?

sınırsız1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freelance çalışacaksa neden bayan ve neden görüşmeler yüzyüze?

Aynen katılıyorum dostum hem bayan hem de yüzyüze. Ne ben anladım ne de konfiçyüs. Yoksa anladıkta anlamamış gibimi yapıyoruz. Dünya neden yuvarlak, ayda hayat varmı? lay lay lom :surprised:

thenefo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nefo.org
Etilerdeki Ajansımıza Freelance olarak Ajansımızda çalışıcak bayan grafiker arıyoruz.

görüşmeler birebir yüz yüze olarak ajansımızda yapılıcaktır.

Özellikle illustrator, freehand, photoshop, indesign, Mutluka ama Mutlaka 3D Max Bilmesi gerekiyor.

Cengiz Topel Sok. Uçaksavar Altı No: 24 Etiler / İstanbul

Guncel.......

Moderatör tarafında düzenlendi:

thenefo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nefo.org
Etilerde Prodüksiyon Şirketine Profosyonel Grafiker

Prodüksiyon Firmamıza Web Tasarım, Grafik Tasarım, Video Montaj, Matbaa Tekniği, Flash Animasyonlu Web Site Tasarımı, Asp ve Asp NET, Bilen Deneyimli Grafiker Aranıyor. Başvurular Birebir Olup. Örnek İşler ve CV ile Yüz Yüze Yapılmaktadır.

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1- Web designer
2- Web developer
3- Flash/AS design&developer
4- Prodüksiyon/Post-prodüksiyon operatorü
5- Grafik tasarımcı
6- Grafik uygulamacı

İlanda istenilen özellikler yukarıdaki 6 farklı meslek grubunun hepsinin, tek bir kişide toplanmış hali.

Bu istenilenlerin tümünü karşılayan bir meslek erbabının talep edeceği ücret 7.000-10.000 TL./ay arasında olacaktır.

Eğer bu rakamı ödeyebileceğinizi taahhüt ederseniz, size personel yönlendirelim...

h_ercan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
800 tl ye çalıiyosan çalış derler :) sen merak etme

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1- Web designer
2- Web developer
3- Flash/AS design&developer
4- Prodüksiyon/Post-prodüksiyon operatorü
5- Grafik tasarımcı
6- Grafik uygulamacı

Yazık Yazık Yazık!

insanları sömürmeyi nekadarda istekli bir şekilde yapıyorsunuz bunca şeyi bir kişiden isteyip sonrada ilk ay 1000 tl sonrada düşünürüz derler.

Ya tamam sizin gibileri çok gördükte Allah Rızası için bana bu çalışana vereceğiniz maaşı yazarmısınız bunların hepsine uygun arkadaş var. Siz yeterki isteyin ama buraya yazın! Nekadar maaş vereceksiniz.

Not: Web tasarımcı (benim), Web developer arkadaşım Salih'in, Flash designer arkadaşım Funda'nın , Prodüksiyon operatörü arkadaşım Hüseyin'in, Grafik tasarımcı arkadaşım Simge'nin, Grafik Uygulamacı atkadaşım Volkan'ın sizlere ÇOOOOOOooooOOOkk Çok Selamı var :):)

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayda 10.000 lira karşılığında olabilir :D
şaka mı bu ya bide etiler haa:D
insanı oruçlu oruçlu güldürürsünüz.eyvallah:D

thenefo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nefo.org
Prodüksiyon Firmamıza Web Tasarım, Grafik Tasarım, Video Montaj, Matbaa Tekniği, Flash Animasyonlu Web Site Tasarımı, Asp ve Asp NET, Bilen Deneyimli Grafiker Aranıyor. Başvurular Birebir Olup. Örnek İşler ve CV ile Yüz Yüze Yapılmaktadır.

Arkadaslar Grafik Tasarımcı Web tasarımı yapanda var ki sahsen ben kendimde video montajlıyorum ayrıca matbaa deneyimliyim kodlama bilmesemde site giydirmesi yapabliyorum flash az cok blirim ufak site animasyonları yapıcak kadar bilmiyorum o 7000 - 10000 isteyenler yada parca parca is yapıcaklar piyasanın durumunu ve kendinizi geliştirmediyseniz benim yapabilicek hic bir seyim yok. zaten sen ve senin gibi 3 4 yıllık yada yeni mezun olmus birilerine ihtiyacım yok bana profesyonel ic yoksa 10 yıllık deneyimli oturaklı tecrubeli kişiler lazım.

thenefo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nefo.org
Yazık Yazık Yazık!

insanları sömürmeyi nekadarda istekli bir şekilde yapıyorsunuz bunca şeyi bir kişiden isteyip sonrada ilk ay 1000 tl sonrada düşünürüz derler.

Ya tamam sizin gibileri çok gördükte Allah Rızası için bana bu çalışana vereceğiniz maaşı yazarmısınız bunların hepsine uygun arkadaş var. Siz yeterki isteyin ama buraya yazın! Nekadar maaş vereceksiniz.

Not: Web tasarımcı (benim), Web developer arkadaşım Salih'in, Flash designer arkadaşım Funda'nın , Prodüksiyon operatörü arkadaşım Hüseyin'in, Grafik tasarımcı arkadaşım Simge'nin, Grafik Uygulamacı atkadaşım Volkan'ın sizlere ÇOOOOOOooooOOOkk Çok Selamı var :):)

Çocuğum şu yazdıklarından dolayı seni mahkemeye veririm sürünürsün sanane *** vericem maaştan sanane *** benim şerefimden haysiyetimden

Moderatör tarafında düzenlendi:

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum ne profesyonelinden bahsediyorsun.
Profesyonel insan işinde UZMANLAŞMIŞ insan demektir.Uzmanlıkta 10 dalda olmaz.
Aradığın kriterler 10bin liraya tekabül ediyor,söylemeyelim mi ?
Zaten piyasayı çektiniz çekeceğiniz kadar aşağıya.Grafikerler içinde bu böyle kurgucular içinde yönetmenler içinde.Sana söylemek istediğim bu kadar işi bir insana yüklersen 'ki mümkün değil verim alamazsın' sonucundada 800 lira verirsen manası olur mu.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maaş konusu iyice dejenere edilmiş. Bu konu firmanın takdiridi ve elemanın kendine biçtiği değerlerdir.
Tabi ki istenen şeyler epey bir fazla ama böyle bir adam yok diyen arkadaşlar da epey yanılıyor.

Web Tasarım - Tecrübe 10 Seneyi geçkin.
Grafik Tasarım - Amatör ve profesyonel olarak 19 Sene
Video Montaj - Yok
Matbaa Tekniği - Tecrübe 15 Sene
Flash Animasyonlu Web Site Tasarımı - Tecrübe yine 10 Sene
Asp ve Asp NET - Yok sebebi ise asp tercih etmemek ve Php üzerine 8 Senelik tecrübe.

Arzu ederseniz görüşebiliriz.