dexter_ip
🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme:
arkadaşım ben bayrağımızı kötü bi şekilde veya yanlış bi şekilde kullanmadığımı düşünüyorum o senin düşüncen ben tasarımlarımı senin düşüncene göre uygulama gibi bi zorunluluğum yok sen öle düşünüyorsan öle yaparsın ama ben böyle güzel olacağını düşündüm ve yaptım tmm beğenmemiş olabilirsin bunu belirt ama sanki bayrağımıza hakaret etmişim gibi yorum yapma bu tarz bir sürü çalışmada kullanılıyor bayrağımız bilgine
hazır illustrasyonu al ustune bi resim çak al sana afiş çalısması
arkadaşım ben bayrağımızı kötü bi şekilde veya yanlış bi şekilde kullanmadığımı düşünüyorum o senin düşüncen ben tasarımlarımı senin düşüncene göre uygulama gibi bi zorunluluğum yok sen öle düşünüyorsan öle yaparsın ama ben böyle güzel olacağını düşündüm ve yaptım tmm beğenmemiş olabilirsin bunu belirt ama sanki bayrağımıza hakaret etmişim gibi yorum yapma bu tarz bir sürü çalışmada kullanılıyor bayrağımız bilgine
Eleştiriye açık değilsen, destansı şekilde cevap vermek yerine çalışmanın üstüne '' Eleştiri değil pohpohlama yapacaklar mesaj yazsın'' dersin. Ben seni bir zorunluluk içine ittiğimi düşünmedim..Öyle bir yaptırırımda olmadı..Sadece Zeminde yapacağın değişiklikle sevineceğimi söyledim.. Hadiseye karşı ırkçı bir yaklaşımımda yok ama özenerek yaptığın çalışmanın detaylarını da düşünmek zorundasın..Bu tarz bi sürü çalışmayada aynı tepkiyi veriyorum ki bu deforme olayında bazı çalışmalarda her simgenin kullanılamayacağı bilinsin diye düşünüyorum..İşin hakkını veren, bayrağı olduğu gibi kullanan çalışmalar olduğu gibi, bu tarzda çalışmaların bu tarz yanıtlar alabileceğini unutma..Bilgilerine..
arkadaşım ben pohpoh istemiyorum sen yaptığın yorumla beni bayrağı önüne gelen yerde kullanan istediğini yapan biri gibi gösteriyosun ben burda bayrağı kullanmamın nedeni eurovision milletlerin yarıştığı bi yarışma olduğu için böyle kullanma gereksinimi gördüm bundada bi sakınca olduğunu düşünmüyorum senin düşüncene göre o zaman bayrağımızı hiçbir yerde kullanmayalım bu mantık yanlış bence haa şunuda söyleyim sana bayrağımızın şanını zedeleyecek bişey yapmadım yapmamda bayrağımızın önemini merak etme iyi biliyorum senden öğrenmeme gerek yok tmm bu konu çok uzadı yeter arkadaşım uzatmayalım ben bi çalışma yaptım bunuda görüşlerine güvendiğim grafikerler.net te paylaşmak istedim bu kadar