Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ev Yapımı tadında korku filmi :D

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çağrıyı katlettin ona rağmen kalktı yahu:) Çekimin biraz daha kaliteli, efektlerin anlaşılır ve seslerin düzgün kaydedilmesi dileklerimle :)

Senaryo üzerinde de çalışmalısın :)

+1

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çağrıyı katlettin ona rağmen kalktı yahu:) Çekimin biraz daha kaliteli, efektlerin anlaşılır ve seslerin düzgün kaydedilmesi dileklerimle :)

Senaryo üzerinde de çalışmalısın :)

+1

Üstat çok haklısın ama imkanlarımız kısıtlı :rofl:
Telefon ile çekim yaptık sanırsam ses ondan böyle. Çünkü sonradan eklenmiş sesler güzel çıkıyor. Onu çözebilirsem birdahaki çalışma daha iyi olacak.
Ama oyuncu konusunda sıkıntı çekmiyorum şükür ailede kim varsa direkt objektif karşısına çıkacak potansiyelde :rofl:
Yorumun için teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstat çok haklısın ama imkanlarımız kısıtlı :rofl:
Telefon ile çekim yaptık sanırsam ses ondan böyle. Çünkü sonradan eklenmiş sesler güzel çıkıyor. Onu çözebilirsem birdahaki çalışma daha iyi olacak.
Ama oyuncu konusunda sıkıntı çekmiyorum şükür ailede kim varsa direkt objektif karşısına çıkacak potansiyelde :rofl:
Yorumun için teşekkürler.

Çağrı üzerinde dene mutlaka. Kobayın o olsun :)

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
valla çocukları çok güzel organize etmişsin :) çok beğenerek izledim keyif aldım. acemice diye belirttiğin için transformersin blurayi ayarında bişey beklemedim tabi. eldeki imkanlarla çok güzel olmuş. hemde 3dk tek çekim. başarılar..

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla çocukları çok güzel organize etmişsin :) çok beğenerek izledim keyif aldım. acemice diye belirttiğin için transformersin blurayi ayarında bişey beklemedim tabi. eldeki imkanlarla çok güzel olmuş. hemde 3dk tek çekim. başarılar..

Teşekkürler üstat :rofl:

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ev ortamı,küçük yaşta oyuncular,ekipman yetersizliği,tek çekim bu unsurları tek bir karede düşününce oldukça başarılı bir proje olduğunu söylemek düşer bize,sizi daha profesyonel projelerde görmek dileğiyle,iyi çalışmalar.

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ev ortamı,küçük yaşta oyuncular,ekipman yetersizliği,tek çekim bu unsurları tek bir karede düşününce oldukça başarılı bir proje olduğunu söylemek düşer bize,sizi daha profesyonel projelerde görmek dileğiyle,iyi çalışmalar.

Çok teşekkürler üstat. İnşallah ekipman yetersizliği konusunu da hallederiz de daha başarılı projelerle görürsünüz. Bu arada ben bu işleri çok severek yapıyorum. Kendimi geliştirip bu iş üzerinden para kazanmam için nasıl bir yol izlemem gerekir?