Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evangelina Lilly (Kate) illüstrasyon çalışmam

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
evangelina.jpg

evangelina1.jpg

Kullanılan Program: Photoshop Cs3
Mouse ile çizilmiştir.

Benzer konular Forum Tarih
byatalay Ambalaj Tasarımı 8 3K

Benzer konular

aksan

🌱Yeni Üye🌱
ya çok hoşuma gitti emegine sağlık umarım onu çizme derecesine varırım

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim,denemeden vazgeçmeyin bence.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
gölgelerde sıkıntı var ona rağmen hoş gözüküyor profesyonel arkadaşların eleştirilerini bekle derim :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
gölgelerde sıkıntı var ona rağmen hoş gözüküyor profesyonel arkadaşların eleştirilerini bekle derim :)

Teşekür ederim öncelikle,evet banada gölgelerde sorun varmış gibi geldi ama işin içinden de çıkamadım.Çalışmayı gören herkesin yorumu hatalarımı farketmeme yardımcı oluyor,bu sayede ilerleyebiliyorum zaten:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Azminiz taktir edilecek cinsten...Gelelim çalışmanıza;

-Çalışmanızı görür görmez bayanın kel olduğunu ve kafasına peruk takıldığını sandım.Saçlar iç bölgelerde tel telken uçlarda bütünleşmiş...Tel görünümünde olan saçlar eklemek durumundasınız.

-Yüz bölgesine baktığımızda, gözler ve ağıza nazaran burun çok flue ve buruna büyüteçle bakılmış gibi(dikkatli bakınca büyüteçten bakıyoruz gibi görünüyor)Özellikle yakından baktığımızda burun ağız ve göz üçlüsünde bağlantı yok, tamamen kopuk olmuşlar, farklı insanlara ait organlar dekupe edilip, bir zemine eklenmiş gibi...Oysaki her insanın kulak,burun,göz ve ağız gibi organları arasında bağlantı ve oran vardır...

-Kemerle bluz arasında ten dokusu kalmış...
-Madem ayak detaylarını yapmadınız , ozaman ayakları flue yapmalısınız yada gölgede-karanlıkta bırakmalısınız ki parmak topuk vs gibi detaylar görünmesin.Işık altında ne yazıkki bu detaylar gerekiyor.

-Sağ alttaki dirseğin hemen solunda bir parça boşluk var
-Elimizi kafamıza yasladığımızda bir kaşımızın yukarı çıkması durumunu iyi yakalamışsınız:) bu vb detayları asla es geçmeyin derim...

Sonuç olarak iyi gidiyorsunuz, ama saçlara özen gösterelim lütfen, gerekirse 1 günümüzü saça ayıralım, fark korkunç olacaktır...

Tebrik eder iyi çalışmalar dilerim...

Saygılar.

Son düzenleme:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Mouse ile çizim yaptığım için malesefki istediğim esnekliği bulamıyorum özellikle de saç çizerken daha da zor oluyor.Bu konuda ki eksikliğimi buna bağlamalımıyım bilemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Bunu dışında bahsettiğiniz detayları dikkate alıcam tabiiki,artık zamanla daha az hata yapıcam inşallah.İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim:)

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tebrik ederim oldukça başarılı bence,elerinize sağlık .İyi çalışmalar.