Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evim Mobilya Kurumsal Kimlik

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Logosunu yaptığım Evim Mobilya'nın kurumsal kimlik çalışmasıdır. Hayali bir firmadır. Saygılar.

evimkurumsaliv6.jpg

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Hocam dört dörtlük diyeceğim ama için şu adres kısmını da şöyle yayıp 2 satırda bitirirsen... Onun dışında herşey güzel.. eline sağlık

Saygılarımla

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Hocam dört dörtlük diyeceğim ama için şu adres kısmını da şöyle yayıp 2 satırda bitirirsen... Onun dışında herşey güzel.. eline sağlık

Saygılarımla

Hocam güzel yorumun adına teşekkür ederim. Aslında adres kısmı ile hiç uğraşmadım ama haklısın uğraşılması gerekli. Saygılar hocam.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Hocam güzel yorumun adına teşekkür ederim. Aslında adres kısmı ile hiç uğraşmadım ama haklısın uğraşılması gerekli. Saygılar hocam.

Şuna kanaat getirdim; bir çalışmada zorunluluk gereği konulan (Türk Malı veya çevko logosu, barkod, gramaj gibi) objelerin bile doğru kullanıldığında çalışmaya estetiklik kazandırdığını gördüm... Ve şunu gördüm; nice güzel çalışmada içerik fontu, adres vs. gibi yerler önemsenmediğinden çalışmayı basit gösteriyor ve ahengini, estetiğini bozuyor... Önemsiz gibi görünen herşey aslında çok önemli... İfade etmeye çalıştığım buydu, öneri elbette:)

Saygılarımla

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Şuna kanaat getirdim; bir çalışmada zorunluluk gereği konulan (Türk Malı veya çevko logosu, barkod, gramaj gibi) objelerin bile doğru kullanıldığında çalışmaya estetiklik kazandırdığını gördüm... Ve şunu gördüm; nice güzel çalışmada içerik fontu, adres vs. gibi yerler önemsenmediğinden çalışmayı basit gösteriyor ve ahengini, estetiğini bozuyor... Önemsiz gibi görünen herşey aslında çok önemli... İfade etmeye çalıştığım buydu, öneri elbette:)

Saygılarımla

Öneriden ziyade gerçekleri anlatmışsın hocam. Tekrar yol gösterici tutumundan dolayı teşekkür ederim. Saygılar.

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmayı göremedim

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş tebrikler... ama kartvizitteki adres uymamış bence oraya... sağ tarafa dayasan ve bir veya iki satır yapsan daha iyi durur sanki ve renginlede oynayabilirsin....

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Güzel olmuş tebrikler... ama kartvizitteki adres uymamış bence oraya... sağ tarafa dayasan ve bir veya iki satır yapsan daha iyi durur sanki ve renginlede oynayabilirsin....

Adres bilgilerini tekrar düzenleyeceğim. Aşağı bölümde 2 satır halinde olacak. bu sebeple de kurumsal olarak görünüm daha da güzel bir hale gelecek sanırım. Yorumunuz adına teşekkür ederim. Saygılar.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yapılan yorumlar çerçevesinde çalışmamı yenileme geriği duydum. Umarım birşeyler becermişimdir. Saygılar.

evimmobilyakurumsalfp8.jpg

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hay Allah razı olsun senden Yunus'um...Dünden beri ilk sayfadaki çalışmayı görmeye çalışıyorum...hala açılmıyor bende :) bi göremedim diyodum ilkini göremeyecemde sanırım :p

Şimdi buna yorum yapabilecek olmak heyecanlandırdı beni :p biz insanlar böleyiz işte...

Neyse yoruma geçeyim:

Renk olarak; Kırmızı yada pembe ton yada tonajlarını deneyebilirsin...
Bu nasıl desem ımmm, beni sarmak için cezbediyor ancak sarınca soğuk!

Font güzel ona lafım yok...

Bence çalışmaların en sıcak noktası ne biliyor musun?
Kurumsallarında üstte kullandığın desen ve hemen altında duran logo...Bu nedemek diyeceksin...
O desen tavana yakın perde kısmı gibi duruyor (monitörden uzaklaş bir bütün olarak bak)...Tam bir ev havası var...

Başarılı....

Saygılar...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Hay Allah razı olsun senden Yunus'um...Dünden beri ilk sayfadaki çalışmayı görmeye çalışıyorum...hala açılmıyor bende :) bi göremedim diyodum ilkini göremeyecemde sanırım :p

Şimdi buna yorum yapabilecek olmak heyecanlandırdı beni :p biz insanlar böleyiz işte...

Neyse yoruma geçeyim:

Renk olarak; Kırmızı yada pembe ton yada tonajlarını deneyebilirsin...
Bu nasıl desem ımmm, beni sarmak için cezbediyor ancak sarınca soğuk!

Font güzel ona lafım yok...

Bence çalışmaların en sıcak noktası ne biliyor musun?
Kurumsallarında üstte kullandığın desen ve hemen altında duran logo...Bu nedemek diyeceksin...
O desen tavana yakın perde kısmı gibi duruyor (monitörden uzaklaş bir bütün olarak bak)...Tam bir ev havası var...

Başarılı....

Saygılar...

Hocam bende anlamadım neden gözükmediğini ama sorunu çözmüş olduk sanırım :) Renkleri bu şekilde kullanmamım sebebi Evim Mobilya'nın ferah ve rahat mobilyalar yaptığı belirtmekti. Yeşil renk rahatı ve ferahı simgeler diye biliyorum. Hocam sen benim bu çalışmada neyi yansıtmak istediğimi anlamışsın bunun için çok sevindim. Amacımda bir ev ortamını betimlemekti. Güzel yorumun adına çok teşekkür ederim. Saygılar.

todoza

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık sade ve güzel olmuş

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık güzel olmuş