Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eXenart Design yeni bir logo tasarımı

volkansoner

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden teşekkürler

exenart01.jpg

Benzer konular

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence hiç güzel görünmüyor.Buraya yalan söylemek için doğru söylemek için yorum yapıyoruz.Bu logonun kurumsal bütünlükteki çalışmalarını düşünemiyorum.Tam bir facia olur sonuç sanırım..Design yazısına ve çubuğuna hiç gerek yok sanırım.Belki onlar olmasa tipografik bir uğraşma sonucu bir logo ortaya çıkabilir...Başarılar...

volkansoner

🌱Yeni Üye🌱
eleştirini dikkate alıcam teşekkür ederim, aslında kurumsal bir kimlik çalışması olmayacak , sadece web için yapmıştım..

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Desıng yazısı ve altta kullandığınız çubuk hiç olmamış anlaşılır değil ayrıca logo tasarımlarında gradient kullanmanız olumsuzluk yaratır anlaşılırlığı ve kullanım alanında sıkıntı oluşturur.

Logonun altında kullandığınız siyah renk sunum için zannedersem, anlaşılırlık yönünden bakarsak o fonu kaldıralım yazınızda kullandınız mavi rengi çok açık bir ton, art kısmı çok ince ve arka fonsuz düşündüğümde okunma zorluğu yaşanır .

Websitesi için de olsa logonun çok kullanım yeri vardır kullanım alanına göre boyutu değiştiğinde anlam boyutunu, anlamsızlık boyutuna dönüştürmemek için ayrıntılarıda göz önünde bulundurmak gerekir .

Kolay gelsin..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yazılar önde, o sütun arkada kalsa daha iyi olmaz mıydı. Yazıların kalınlıklarının farklı olması da çok iyi olmamış sanki.

İyi çalışmalar.

volkansoner

🌱Yeni Üye🌱
Desıng yazısı ve altta kullandığınız çubuk hiç olmamış anlaşılır değil ayrıca logo tasarımlarında gradient kullanmanız olumsuzluk yaratır anlaşılırlığı ve kullanım alanında sıkıntı oluşturur.

Logonun altında kullandığınız siyah renk sunum için zannedersem, anlaşılırlık yönünden bakarsak o fonu kaldıralım yazınızda kullandınız mavi rengi çok açık bir ton, art kısmı çok ince ve arka fonsuz düşündüğümde okunma zorluğu yaşanır .

Websitesi için de olsa logonun çok kullanım yeri vardır kullanım alanına göre boyutu değiştiğinde anlam boyutunu, anlamsızlık boyutuna dönüştürmemek için ayrıntılarıda göz önünde bulundurmak gerekir .

Kolay gelsin..
teşekkür ederim
fonu ve çubuğu kaldırdım , haklısınız

grafikstyler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok Sade durioor renkler birbirine uyum saglamamis
emege saygiii

Saygilar

Grafikstyler