Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

export hatası

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkese kolay gelsin İllustratorda export yapmak istediğimde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum
graphic1ni.jpg

Ramda sorun var demeyin çünkü corel kullanıyorum bu makinede ve hiçbir sıkıntım yok ve uzun süredir kullanıyorum. Sanırım ayarlarımda sorun var
graphic2s.jpg

buda ayar sırasında gelen sayfa

bilen arkadaşlar yarıdımcı olurlarsa sevinirim

kolay gelsin

Son düzenleme:

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yaptığınız işlem için yetersiz ram uyarısı almışsınız. Export etmeyin "Save as" menüsünden (sanırım baskı için kulanacaksınız) Press Quality presetini seçerek PDF olarak kaydedin. Bundan sonra o PDF belgesini Photoshopta açmak suretiyle üzerinden isterseniz farklı bir formatla kaydedebilirsiniz ya da PDF olarak bırakabilirsiniz.

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaptığınız işlem için yetersiz ram uyarısı almışsınız. Export etmeyin "Save as" menüsünden (sanırım baskı için kulanacaksınız) Press Quality presetini seçerek PDF olarak kaydedin. Bundan sonra o PDF belgesini Photoshopta açmak suretiyle üzerinden isterseniz farklı bir formatla kaydedebilirsiniz ya da PDF olarak bırakabilirsiniz.

üzgünüm ama baskı içinde kullanmayacağım bunu jpg olarak müşteriye onaya göndermek istiyorum ve bunun içinde pdf kullanamam

mümkünse şunu öğrenmek istiyorum ayar sayfasının görünümünü yüklemiştim buradaki herşey normal mi? Normalse büyük ihtimalle bilgisayarda sorun var ve yeni yeni ortaya çıkıyor

teşekkür ederim

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir önceki mesajımda belirtmiştim sanırım gözünüzden kaçmış. Ürettiğiniz PDF'yi isterseniz Photoshopta açıp jpg olarak kaydedebilirsiniz bunun dışında sorun export ederken kullandığınız ayarlarda bir sorn görünmüyor muhtemelen çalıştığınız doküman yoğun bir şekilde çizgi, nokta vs. ile yüklü buda makineyi yetersiz kılıyor olabilir. Bu bir sorun sayılmaz aslında benim makinem 8 gb ram buna rağmen bazı işlerde bu tip sorunlar yaşayabiliyorum.

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmayı kopyalayıp başka bir sayfaya yapıştırın. Ordan export etmeyi deneyin.

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir önceki mesajımda belirtmiştim sanırım gözünüzden kaçmış. Ürettiğiniz PDF'yi isterseniz Photoshopta açıp jpg olarak kaydedebilirsiniz bunun dışında sorun export ederken kullandığınız ayarlarda bir sorn görünmüyor muhtemelen çalıştığınız doküman yoğun bir şekilde çizgi, nokta vs. ile yüklü buda makineyi yetersiz kılıyor olabilir. Bu bir sorun sayılmaz aslında benim makinem 8 gb ram buna rağmen bazı işlerde bu tip sorunlar yaşayabiliyorum.

benim makinem 2 gb ram var sorunsuz çalışıyorum diyebilirim illustrator u yeni kullanmaya başladım şimdiye kadar üzerinde çalıştığım en karmaşık dosya bu
bu dosya da fh 11 formatında geldi ben direkt açtım gerçi daha basit çizimlerde de arıza vermişti bilgisayarım neyse...

ilginize teşekkür ederim pdf i photoshopta jpg yapmak iyi fikir sağolun