Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok emek vermişsin tebrikler ama F 15 e fazla benzemiyor, F15 in kanatların arka kısmı gövdeye yaklaşık 90 dercelik bir açıda durur, bunun kanatlar daha çok F22 Raptore benzemiş
çok emek vermişsin tebrikler ama F 15 e fazla benzemiyor, F15 in kanatların arka kısmı gövdeye yaklaşık 90 dercelik bir açıda durur, bunun kanatlar daha çok F22 Raptore benzemiş
forum kurallarına aykırı olmasa koca bir kahkaha atardım ama sıkalım dişimizi eminim bilginiz dahilinde yorum yapıyorsunuz ancak öyle sanıyorum ki arkadaş ta başka bir çizimi referans alarak yapmış bunu sanmıyorum kafasından böyle bir modelleme yapıp bunun adı F15 olsun dediğini belki de referans aldığı yerde yanlış adlandırılmıştır yada siz yanlış hatırlıyorsunuzdur
Aurum hakli kanat konusunda. Ayrica ucak genel olarak biraz sismanlamis gorunuyor. Ama yinede cok detayli calisilmis, takdiri hakediyor bu haliyle bile...