(alıntıdır)
tube_erd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 13 Ağu 2011 #2 çalışmalarınız çok güzel bende samsunda bu işi yapıyorum haberleşmek isterim bir şekilde bağlantı kurarsak sevinirim hoşçakalın
çalışmalarınız çok güzel bende samsunda bu işi yapıyorum haberleşmek isterim bir şekilde bağlantı kurarsak sevinirim hoşçakalın
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 13 Ağu 2011 #3 tube_erd' Alıntı: çalışmalarınız çok güzel bende samsunda bu işi yapıyorum haberleşmek isterim bir şekilde bağlantı kurarsak sevinirim hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için çok teşekkür ederim efendim ama bu çalışmaları ben başka bir kaynaktan aldım benim değiller Son düzenleme: 13 Ağu 2011
tube_erd' Alıntı: çalışmalarınız çok güzel bende samsunda bu işi yapıyorum haberleşmek isterim bir şekilde bağlantı kurarsak sevinirim hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için çok teşekkür ederim efendim ama bu çalışmaları ben başka bir kaynaktan aldım benim değiller
tube_erd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 59 Tepkime puanı 0 13 Ağu 2011 #4 ben aslında genel bir yorumda bulunmuştum diğer tasarımlarınızıda gördüm takip ediorum yüklenen işleri arasında samsunlu olunca dikkatimi çekti
ben aslında genel bir yorumda bulunmuştum diğer tasarımlarınızıda gördüm takip ediorum yüklenen işleri arasında samsunlu olunca dikkatimi çekti
seventh 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 845 Tepkime puanı 16 13 Ağu 2011 #5 tube_erd' Alıntı: ben aslında genel bir yorumda bulunmuştum diğer tasarımlarınızıda gördüm takip ediorum yüklenen işleri arasında samsunlu olunca dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla ... beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim Son düzenleme: 13 Ağu 2011
tube_erd' Alıntı: ben aslında genel bir yorumda bulunmuştum diğer tasarımlarınızıda gördüm takip ediorum yüklenen işleri arasında samsunlu olunca dikkatimi çekti Genişletmek için tıkla ... beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim