Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fatih Mobilya Logo Çalışması

Benzer konular

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kedyy ye son derece katılıyorum direk radyoyu anımsatıyor.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

Size tavsiyem öncelikle logoyu bırakıp sadece ambleme karar vermeniz ki eğer arasındaki farkı bilmiyorsanız şöyle açıklaya bilirim üstte kullandıgınız kırmızı şekil bir amblem aşağıdaki yazıysa bir logotyptetır. İkisi birleşince logoyu oluşturur.

Öncelikle logotype'ı kafandan silip sadece ambleme yogunlaşmalısın.. Unutmaki logolarda en önemli şeylerden bitanesi şekle bakınca konunun ne üzerine oldugunu anlamasıdır.. Bu şekle bakınca benim aklıma mobilya gelmedi ancak başlıgı okuduktan sonra acaba eski koltuk kenarlarındaki sprallikten mi yola çıkmış diye düşündüm.. Ama başlığı okumasam anlamazdım.. Bu yüzden önce amblemde ne vermek istediğine karar ver ve hem ablemin içine logotype koyup hemde altına açılımını logotype olarak eklemene gerek yok diye düşünüyorum

bu yüzden öncelikle fm i tamamen kaldırmayı dene.. ve amblemi bu şekilde mobilya sektöründen neyi anımsatabiliceğini nasıl bir şey kullanabiliceğinizi düşünün.. ve bu şekilde üstüne gittikten sonra .. logotype'a geçmenizi tavsiye ederim..

Çok uzun oldu sanırım :)

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok yok uzun değil iyi oldu bunları göz önünde bulundurup en yakın zamanda tekrar bir çalışma yapıp yayımlayacağım.

legendfatih

🌱Yeni Üye🌱
kime sorarsan sor aynı şeyleri söyleyecektir.yorum yapan arkadaşlara bende katılıyorum. fm yi kaldırıp daha uygun bir yazı bulursan çok daha iyi olacağından eminim...

mesutkoksal

🌱Yeni Üye🌱
haddim olmayarak bir tavsiyede bulunayım. bana göre kırmızı taban yerine ahşap deseni kullansan vede fm de olmasa daha iyi olurdu.

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mesutkoksal estağfirullah bu tavsiyeni değerlendirip en kısa zamanda dediğin türde bir logo tasarlayacağım