Size tavsiyem öncelikle logoyu bırakıp sadece ambleme karar vermeniz ki eğer arasındaki farkı bilmiyorsanız şöyle açıklaya bilirim üstte kullandıgınız kırmızı şekil bir amblem aşağıdaki yazıysa bir logotyptetır. İkisi birleşince logoyu oluşturur.
Öncelikle logotype'ı kafandan silip sadece ambleme yogunlaşmalısın.. Unutmaki logolarda en önemli şeylerden bitanesi şekle bakınca konunun ne üzerine oldugunu anlamasıdır.. Bu şekle bakınca benim aklıma mobilya gelmedi ancak başlıgı okuduktan sonra acaba eski koltuk kenarlarındaki sprallikten mi yola çıkmış diye düşündüm.. Ama başlığı okumasam anlamazdım.. Bu yüzden önce amblemde ne vermek istediğine karar ver ve hem ablemin içine logotype koyup hemde altına açılımını logotype olarak eklemene gerek yok diye düşünüyorum
bu yüzden öncelikle fm i tamamen kaldırmayı dene.. ve amblemi bu şekilde mobilya sektöründen neyi anımsatabiliceğini nasıl bir şey kullanabiliceğinizi düşünün.. ve bu şekilde üstüne gittikten sonra .. logotype'a geçmenizi tavsiye ederim..
Çok uzun oldu sanırım