Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatso ogo mu? yoksa Fatsa orin mi diye anlaşmayabilirler belki hangisi kartvizit mi yoksa? anlayamadım neyse şunu fatso yanda dikey olmamasın farklı yönde koymalısın biraz daha çalışsanız daha güzel sonucu olur başarılar dilerim
umarım yeterli olur,seni rencide etmek değil maksadım. fakat biraz da kendimiz üretmeliyiz.yinede emek harcamıssın emegine saygı duyuyorum.fakat sizde yapılan emeklere saygı duyun duyalım.
Evet çok güzel logo vardı en son 3. logo çok hoş bunu beğendim have bunu gibi logoyu yaratıcılık olarak yaparsanız çok alışılırsın daha harika sonucu olurdu ona yardımcı olduğunu sevindim ellerine sağlık
Evet çok güzel logo vardı en son 3. logo çok hoş bunu beğendim have bunu gibi logoyu yaratıcılık olarak yaparsanız çok alışılırsın daha harika sonucu olurdu ona yardımcı olduğunu sevindim ellerine sağlık